madziolina_p
Fanka BB :)
bylam... mam pecherzyk ciazowy 8mm na 3mm. Zarodka jeszcze nie ma, powiedziala zeby powtorzyc bete. Ze jest cialko zolte i ze wszystko prawidlowo. Dla mnie to juz powinno byc wiec licze sie z pustym jajem.plodowym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny. Wracam z delegacji pociągiem i dopiero teraz nie odzywam.
Nat ale piękne zdjęcie!!!!! Jest cudowny ten mały maleńki ktoś!!!
Mam wyniki moich wczorajszych badań. LH 7,69.... FSH 4,80. Estradiol 486.
Normy z diagnostyki nie pamiętam jakie były.
Monitoring wieczorem. Dziś śluz cieknie mi po nogach spazentitto można się smarować haha.... I oczywiście raz dziś, przez 3 sekundy poczułam uklocie w prawym jajniku i oczywiście sobie wmowilam to że moment owulacji..... Bo dlaczego mam myśleć że to jelito albo jakiś nerwoból. Od razu sobie wyobraziłam że to pęka mój pęcherzyk
bylam... mam pecherzyk ciazowy 8mm na 3mm. Zarodka jeszcze nie ma, powiedziala zeby powtorzyc bete. Ze jest cialko zolte i ze wszystko prawidlowo. Dla mnie to juz powinno byc wiec licze sie z pustym jajem.plodowym
w sumie wynikalo by z tego ze ciut za wczesnie. Zrobie bete jeszcze raz i w przyszlym tyg usgTo się smaruj hahahaha [emoji14] Nie umiem zinterpretować Twoich wyników Kochana, pokaż koniecznie lekarzowi. Estradiol masz chyba piękny, bo w fazie owulacyjnej w ALAB Laboratoria mam normę 85,8-498 pg/ml. Nie chce Cię straszyć, ale u mnie norma przy fazie owulacyjnej LH na badaniach jest 14-95,6 mIU/ml, a FSH 4,7-21,5 mIU/ml. Daj znać po tym monitoringu, czekamy!
@nnat. Pani Czarownico, zobaczymy w sobotę co tam wyczarowałaś [emoji14] i będzie post nad ranem, ha!
Myślę, że to jeszcze za wcześnie i musisz spokojnie czekać, wiem, że jest ciężko. Zobacz, znalazłam taką tabelkę (CRL to całkowita wielkość zarodka). Kropek pojawia się przy 9mm pęcherzyku wygląda na to.
Zobacz załącznik 1018452
w sumie wynikalo by z tego ze ciut za wczesnie. Zrobie bete jeszcze raz i w przyszlym tyg usg
Dziewczyny potrzebuje normy z diagnostyki FSH i lh, estradiol w fazie owu..... Ma któras przy sobie?
Tutaj normy w zależności od fazy cykluDziewczyny potrzebuje normy z diagnostyki FSH i lh, estradiol w fazie owu..... Ma któras przy sobie?
No to super!No i jest wynik 209, 60.
O dzieki ci kochana. To diagnostyka?Tutaj normy w zależności od fazy cykluZobacz załącznik 1018461