reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

bylam... mam pecherzyk ciazowy 8mm na 3mm. Zarodka jeszcze nie ma, powiedziala zeby powtorzyc bete. Ze jest cialko zolte i ze wszystko prawidlowo. Dla mnie to juz powinno byc wiec licze sie z pustym jajem.plodowym

reklama
Hej dziewczyny. Wracam z delegacji pociągiem i dopiero teraz nie odzywam.

Nat ale piękne zdjęcie!!!!! Jest cudowny ten mały maleńki ktoś!!! :)

Mam wyniki moich wczorajszych badań. LH 7,69.... FSH 4,80. Estradiol 486.
Normy z diagnostyki nie pamiętam jakie były.

Monitoring wieczorem. Dziś śluz cieknie mi po nogach :) spazentitto można się smarować haha.... I oczywiście raz dziś, przez 3 sekundy poczułam uklocie w prawym jajniku i oczywiście sobie wmowilam to że moment owulacji..... Bo dlaczego mam myśleć że to jelito albo jakiś nerwoból. Od razu sobie wyobraziłam że to pęka mój pęcherzyk :D

To się smaruj hahahaha :-) :) :p Nie umiem zinterpretować Twoich wyników Kochana, pokaż koniecznie lekarzowi. Estradiol masz chyba piękny, bo w fazie owulacyjnej w ALAB Laboratoria mam normę 85,8-498 pg/ml. Nie chce Cię straszyć, ale u mnie norma przy fazie owulacyjnej LH na badaniach jest 14-95,6 mIU/ml, a FSH 4,7-21,5 mIU/ml. Daj znać po tym monitoringu, czekamy!

@nnat. Pani Czarownico, zobaczymy w sobotę co tam wyczarowałaś :p i będzie post nad ranem, ha!

bylam... mam pecherzyk ciazowy 8mm na 3mm. Zarodka jeszcze nie ma, powiedziala zeby powtorzyc bete. Ze jest cialko zolte i ze wszystko prawidlowo. Dla mnie to juz powinno byc wiec licze sie z pustym jajem.plodowym

Myślę, że to jeszcze za wcześnie i musisz spokojnie czekać, wiem, że jest ciężko. Zobacz, znalazłam taką tabelkę (CRL to całkowita wielkość zarodka). Kropek pojawia się przy 9mm pęcherzyku wygląda na to.

1567611320193.png

Ostatnia edycja:
To się smaruj hahahaha :-) :) [emoji14] Nie umiem zinterpretować Twoich wyników Kochana, pokaż koniecznie lekarzowi. Estradiol masz chyba piękny, bo w fazie owulacyjnej w ALAB Laboratoria mam normę 85,8-498 pg/ml. Nie chce Cię straszyć, ale u mnie norma przy fazie owulacyjnej LH na badaniach jest 14-95,6 mIU/ml, a FSH 4,7-21,5 mIU/ml. Daj znać po tym monitoringu, czekamy!

@nnat. Pani Czarownico, zobaczymy w sobotę co tam wyczarowałaś [emoji14] i będzie post nad ranem, ha!

Myślę, że to jeszcze za wcześnie i musisz spokojnie czekać, wiem, że jest ciężko. Zobacz, znalazłam taką tabelkę (CRL to całkowita wielkość zarodka). Kropek pojawia się przy 9mm pęcherzyku wygląda na to.

Zobacz załącznik 1018452
w sumie wynikalo by z tego ze ciut za wczesnie. Zrobie bete jeszcze raz i w przyszlym tyg usg

Dziewczyny potrzebuje normy z diagnostyki FSH i lh, estradiol w fazie owu..... Ma któras przy sobie?

Pisałam Ci w poście wyżej - widziałaś?

Estradiol masz chyba piękny, bo w fazie owulacyjnej w ALAB Laboratoria mam normę 85,8-498 pg/ml. Nie chce Cię straszyć, ale u mnie norma przy fazie owulacyjnej LH na badaniach jest 14-95,6 mIU/ml, a FSH 4,7-21,5 mIU/ml. Daj znać po tym monitoringu, czekamy!

reklama
Do góry