nnat.
Fanka BB :)
Ja się wypionuje jak się zwolnię z pracy. Do tego czasu niestety "leżę" psychicznie....
Kochana, a może to praca też przy okazji robi swoje??? Stres, kortyzol, może to wszytko wpływa na Twoje problemy???Ja jeśli do końca roku nici to zmieniam
MY to jak wiedźmy z tymi przeczuciami@Spazientito a może podraznilas chwytając szyjkę, zrób test.
Wdech, wydech, myśl pozytywnie.
Mam dobre przeczucia
Możliwe, ale z drugiej strony ten test.... Działajcie nadal [emoji16]Jestem w 14dc i czuję jakby mi się dni płodne skończyły. Wszystko zaczęło się w 10dc, ból jajników, śluz zdecydowanie plodny i dużo 11 i 12 dc to samo a od 13 już mniej i dziś też nic nie boli i śluz już nie taki.. Czy to możliwe że owulacja przyszła tak szybko? W tym cyklu odpuściłam sobie testy owulacyjne.. Dziwne.
Proszę, nie panikuj. U mnie znowu nie było żadnych objawów poronienia. NIC, dosłownie.Dziewczyny muszę zapytać bo schizuje..
Źle się czuje, do gina dopiero jutro na 9:00. Boli mnie podbrzusze, nie jest tragicznie ale od wczoraj moje objawy ciążowe jakby się zmniejszyły. Po wizycie w WC zauważyłam.taka mała brązową plamkę na wkładce. Czuję że coś nic z tego nie będzie. Nie ma szans żeby do gina pójść wcześniej.
Wiem że to bolesne, ale możecie mi powiedzieć jak wygląda zaczynające się poronienie?
Wstrzymaj się do jutra, postaraj się opanować nerwy, bo nie pomagają one ani Tobie ani maluszkowi. :*
@Spazientito, cieszę się że podeszłas do tematu plamien z rozsądkiem. To mogło nic nie znaczyć. Ja też miałam teraz jednorazowe plamienia 2 tyg temu a wyniki i usg wszystko perfect. @enej teraz uszy do góry i czekamy [emoji3590]
@Spazientito czekam niecierpliwie do soboty... to już 2 dni i trzeciego test :*
U nas wszystko w normie, wczoraj mrugalo na ekranie do nas serduszko Okruszka, ma zaledwie 0.34 cm, a ja już straciłam dla niego głowę. Mój mąż z resztą też.