reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Dziewczyny a jest szansa,że miałam owulacje, bo jak to jest z tą temperatura. Wczoraj nagle skoczyla3mi temp do 37. Temperatura może wzrosnąć po owulacji czy przed? Zaznaczam że nie mierze codziennie, tak tylko chciałam z ciekawości zapytać jak to jest kiedy zaczyna temp rosnąć

reklama
Kurde w innych cyklach co trzy, cztery dni było przytulanie i nic. Cykl też miał być bezowulacyjny..
A już się zmęczyłam tym.wszystkim. zrobię sobie kawę i zjem ciastko. Kawę można czy nie można?
Mówię ci kochana.... Niepokalane poczęcie jak nic. Cykl bezowulacyjny i ciąża. To tylko w gazetach opisać... Masakra z tymi lekarzami... No cóż... Co oni ci tam przyniosą? Mirrę kadzidło i złoto? :) :) :) posmiej się trochę i głowa do góry :D czekamy na betę
[/QUOTE]
Będę w Fakcie, jak babeczka co ja kurz nozaatakował;)

Kurde w innych cyklach co trzy, cztery dni było przytulanie i nic. Cykl też miał być bezowulacyjny..
A już się zmęczyłam tym.wszystkim. zrobię sobie kawę i zjem ciastko. Kawę można czy nie można?
A teraz Kochana jak to z Tobą nie miałaś owulacji wg lekarza? Bo nie jestem na bieżąco
[/QUOTE]
No według lekarza w 19dc na wizycie, stwierdził że cykl bezowulacyjny. No to tak cykl traktowałam. Poaranowilis
A teraz Kochana jak to z Tobą nie miałaś owulacji wg lekarza? Bo nie jestem na bieżąco
[/QUOTE]
W 19dcnu lekarza na badaniu stwierdził że cykl bezowulacyjny. No to popłakałam sobie i postanowiliśmy odpuścić. Zajęliśmy się innymi sprawami. I dlatego tak dziwnie bo przytulalismy się raz w cyklu bezowulacyjny, mój wykres temp jest raczej niski a jakieś dziadowskie testy pokazują że ciąża.
Testy 3 różne i o różnych porach ale jak wyciągam z kartonika to wewnętrzne opakowania są takie same. Kupiłam dawno tak leżą.
Dlatego też nie bardzo wierzę w ten cud;)

No według lekarza w 19dc na wizycie, stwierdził że cykl bezowulacyjny. No to tak cykl traktowałam. Poaranowilis
[/QUOTE]
W 19dcnu lekarza na badaniu stwierdził że cykl bezowulacyjny. No to popłakałam sobie i postanowiliśmy odpuścić. Zajęliśmy się innymi sprawami. I dlatego tak dziwnie bo przytulalismy się raz w cyklu bezowulacyjny, mój wykres temp jest raczej niski a jakieś dziadowskie testy pokazują że ciąża.
Testy 3 różne i o różnych porach ale jak wyciągam z kartonika to wewnętrzne opakowania są takie same. Kupiłam dawno tak leżą.
Dlatego też nie bardzo wierzę w ten cud;)[/QUOTE]A betę robiłaś?:)

Dlatego też nie bardzo wierzę w ten cud;)[/QUOTE]A betę robiłaś?:)
[/QUOTE]

Dzisiaj.wynik będzie po 18.

Dlatego też nie bardzo wierzę w ten cud;)
A betę robiłaś?:)
[/QUOTE]

Dzisiaj.wynik będzie po 18.[/QUOTE]A no tak :) ciężko mi się czasem połapać tyle historii :) to trzymany kciuki mocno :)

Hej ja jestem dziś załamana...byłam u ginekologa a ten stwierdził Pcos...to dla mnie jak jakiś wyrok...moja starania nie będą takie łatwe niestety...nastepna wizyta 13.09 aż się boję [emoji26]

reklama
Do góry