bienius992
Fanka BB :)
Stwierdził na usg + badania hormonalne które sobie na własną rękę zrobiłamPrzypuszcza czy stwierdził na usg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Stwierdził na usg + badania hormonalne które sobie na własną rękę zrobiłamPrzypuszcza czy stwierdził na usg
Jestem po wizycie. Na prawym jajniku pecherzyk wzrósł z 11 do 16 mm.... Od czwartku więc słabo. Kolejna wizyta w środę. Na lewym jajniku zaczęła się robić znowu torbiel z tamtego pęcherzyka co był 10 mm. ..... Śluz płodny choć ja go nie widzę to jest. Płakać mi się chce. Chyba nic z tego nie będzie znowu. W zeszłym miesiącu było podobnie. Czuje, wiem że ten pęcherzyk na prawym jajniku nie zadziała. Nie urośnie, nie pęknie, nic z tego nie będzie.
Jezu. .... Ale się uśmiałam z tym smarowaniem hehehe. Nie no z tym śluzem to ok. Do rze że jest w ogóle. I że mam sprawdzone że jest nawet jak nie widać. Haha chociaż może i bym się posmarowała trochę ale z tymi pęcherzykami widzisz że dupa torbiel się zrobiła z jednym. Ten drugi no zobaczymy w środę.... Już widzę że wszystko jest możliwe.Co Ty mówisz dziewczyno. Przecież ja Ci mówiłam, że miałam tak samo - w 8 dc pęcherzyk miał ok. 11mm, w 12 dniu cyklu (czyli 4 dni później) 16mm, a w 17 dc - 23 mm, pękł w 19 dc. Rośnie, ja nie wiem czym Ty się nakręcasz! Z śluzem płodnym mam dokładnie tak samo, prawie nic na zewnątrz, wszystko w środku. Po co Ci na zewnątrz? Smarować się nim będziesz Przepraszam, że tak obcesowo, ale muszę tutaj trochę Tobą potrząsnąć, bo jest dobrze nooooo!
@bienius992 przykro mi - nie mam pojęcia o PCOS. Wiem tyle, że pomimo PCOS można zajść w ciążę, będę za Ciebie mocno trzymała kciuki.
Dziewczyny, ja dzisiaj 4dpo... bolą mnie piersi ale dopiero, jak trochę ścisnę. Do tego w podbrzuszu mam takie uczucie... no nie jest to ból ani skurcze ale takie jakby no, ciągniecie może. Trudne do opisania. „Czuję” podbrzusze. Albo to zwykły wzrost progesteronu po owulacji (może tak być?) albo moje ciało już płata mi figle i to wszystko mi się wydaje...
Jezu. .... Ale się uśmiałam z tym smarowaniem hehehe. Nie no z tym śluzem to ok. Do rze że jest w ogóle. I że mam sprawdzone że jest nawet jak nie widać. Haha chociaż może i bym się posmarowała trochę ale z tymi pęcherzykami widzisz że dupa torbiel się zrobiła z jednym. Ten drugi no zobaczymy w środę.... Już widzę że wszystko jest możliwe.
Mam wynik bety: 56,43 robiłam w diagnostyce. Wychodzi że 3 tydzień. Czyli jeszcze na tyle wcześnie że niewiadomo czy coś z tego będzie..
Ona naprawdę zaszła jak MaryjaGratulacje! Teraz dużo pozytywnego myślenia, odpoczynku i wizyta u gina za jakiś czas. Wierzę, że będzie wszystko dobrze!