Dziewczyny a jest szansa,że miałam owulacje, bo jak to jest z tą temperatura. Wczoraj nagle skoczyla3mi temp do 37. Temperatura może wzrosnąć po owulacji czy przed? Zaznaczam że nie mierze codziennie, tak tylko chciałam z ciekawości zapytać jak to jest kiedy zaczyna temp rosnąć
reklama
Mówię ci kochana.... Niepokalane poczęcie jak nic. Cykl bezowulacyjny i ciąża. To tylko w gazetach opisać... Masakra z tymi lekarzami... No cóż... Co oni ci tam przyniosą? Mirrę kadzidło i złoto? posmiej się trochę i głowa do góry czekamy na betęKurde w innych cyklach co trzy, cztery dni było przytulanie i nic. Cykl też miał być bezowulacyjny..
A już się zmęczyłam tym.wszystkim. zrobię sobie kawę i zjem ciastko. Kawę można czy nie można?
[/QUOTE]
Będę w Fakcie, jak babeczka co ja kurz nozaatakował
A teraz Kochana jak to z Tobą nie miałaś owulacji wg lekarza? Bo nie jestem na bieżącoKurde w innych cyklach co trzy, cztery dni było przytulanie i nic. Cykl też miał być bezowulacyjny..
A już się zmęczyłam tym.wszystkim. zrobię sobie kawę i zjem ciastko. Kawę można czy nie można?
[/QUOTE]
No według lekarza w 19dc na wizycie, stwierdził że cykl bezowulacyjny. No to tak cykl traktowałam. Poaranowilis
A teraz Kochana jak to z Tobą nie miałaś owulacji wg lekarza? Bo nie jestem na bieżącoKurde w innych cyklach co trzy, cztery dni było przytulanie i nic. Cykl też miał być bezowulacyjny..
[/QUOTE]
W 19dcnu lekarza na badaniu stwierdził że cykl bezowulacyjny. No to popłakałam sobie i postanowiliśmy odpuścić. Zajęliśmy się innymi sprawami. I dlatego tak dziwnie bo przytulalismy się raz w cyklu bezowulacyjny, mój wykres temp jest raczej niski a jakieś dziadowskie testy pokazują że ciąża.
Testy 3 różne i o różnych porach ale jak wyciągam z kartonika to wewnętrzne opakowania są takie same. Kupiłam dawno tak leżą.
Dlatego też nie bardzo wierzę w ten cud
No według lekarza w 19dc na wizycie, stwierdził że cykl bezowulacyjny. No to tak cykl traktowałam. PoaranowilisA teraz Kochana jak to z Tobą nie miałaś owulacji wg lekarza? Bo nie jestem na bieżąco
A teraz Kochana jak to z Tobą nie miałaś owulacji wg lekarza? Bo nie jestem na bieżąco
[/QUOTE]
W 19dcnu lekarza na badaniu stwierdził że cykl bezowulacyjny. No to popłakałam sobie i postanowiliśmy odpuścić. Zajęliśmy się innymi sprawami. I dlatego tak dziwnie bo przytulalismy się raz w cyklu bezowulacyjny, mój wykres temp jest raczej niski a jakieś dziadowskie testy pokazują że ciąża.
Testy 3 różne i o różnych porach ale jak wyciągam z kartonika to wewnętrzne opakowania są takie same. Kupiłam dawno tak leżą.
Dlatego też nie bardzo wierzę w ten cud[/QUOTE]A betę robiłaś?
W 19dcnu lekarza na badaniu stwierdził że cykl bezowulacyjny. No to popłakałam sobie i postanowiliśmy odpuścić. Zajęliśmy się innymi sprawami. I dlatego tak dziwnie bo przytulalismy się raz w cyklu bezowulacyjny, mój wykres temp jest raczej niski a jakieś dziadowskie testy pokazują że ciąża.No według lekarza w 19dc na wizycie, stwierdził że cykl bezowulacyjny. No to tak cykl traktowałam. Poaranowilis
A teraz Kochana jak to z Tobą nie miałaś owulacji wg lekarza? Bo nie jestem na bieżąco
Dlatego też nie bardzo wierzę w ten cud[/QUOTE]A betę robiłaś?
[/QUOTE]
Dzisiaj.wynik będzie po 18.
A betę robiłaś?W 19dcnu lekarza na badaniu stwierdził że cykl bezowulacyjny. No to popłakałam sobie i postanowiliśmy odpuścić. Zajęliśmy się innymi sprawami. I dlatego tak dziwnie bo przytulalismy się raz w cyklu bezowulacyjny, mój wykres temp jest raczej niski a jakieś dziadowskie testy pokazują że ciąża.
Dlatego też nie bardzo wierzę w ten cud
[/QUOTE]
Dzisiaj.wynik będzie po 18.[/QUOTE]A no tak ciężko mi się czasem połapać tyle historii to trzymany kciuki mocno
Spazientito
Fanka BB :)
A no tak ciężko mi się czasem połapać tyle historii to trzymany kciuki mocno
Przyłączam się do kciuków
bienius992
Hej ja jestem dziś załamana...byłam u ginekologa a ten stwierdził Pcos...to dla mnie jak jakiś wyrok...moja starania nie będą takie łatwe niestety...nastepna wizyta 13.09 aż się boję [emoji26]
reklama
KiedyPytam
Przypuszcza czy stwierdził na usgHej ja jestem dziś załamana...byłam u ginekologa a ten stwierdził Pcos...to dla mnie jak jakiś wyrok...moja starania nie będą takie łatwe niestety...nastepna wizyta 13.09 aż się boję [emoji26]