reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Jakis czas temu dziewczyny pisały o testach owu , które robiąc je po owu miały by w jakis sposób zwiastować ciążę. Nie mogę znaleźć tego wątku. Czy, któraś wie o co z tym chodzi i czy tp ma wg sens?

Chyba nie ufalabym temu, niektóre pisały, ze im zadziałało, a innym tylko narobiło fałszywej nadziei, bo testy owu wychodziły pozytywne, a jak się okazywało ciąży brak.

reklama
Jakis czas temu dziewczyny pisały o testach owu , które robiąc je po owu miały by w jakis sposób zwiastować ciążę. Nie mogę znaleźć tego wątku. Czy, któraś wie o co z tym chodzi i czy tp ma wg sens?
Wpisz sobie w Google: testy owulacyjne czy to ma sens i wejdź w wątek na babyboom. Tam dziewczyna pokazała na swoim przykładzie dołączając zdjęcia ze w jej przypadku testy owu wskazany wcześniej ciaze niż test ciążowy

A ja pojutrze wracam do pracy po poronieniu :/ strasznie mi smutno, bo już byłam na l4 ciążowym, a tu muszę wrócić, masakra..
Wiem co czujesz ja poszłam na l4 w 5 tyg tak się źle czułam poronilam w 9tyg . Nie byłam w stanie funkcjonować płakałam na każdym kroku. Wróciłam do pracy dopiero po 3 mc bycia jeszcze na l4 od psychiatry. Potem u mnie było tylko gorzej.... kobiety w ciąży na okolo, koleżanki w ciąży w pracy. Zmieniłam pracę i kupiliśmy mieszkanie 100km od tamtego miejsca. Tetaz staramy się znowu i wszystko wróciło do normy.

Wiem co czujesz ja poszłam na l4 w 5 tyg tak się źle czułam poronilam w 9tyg . Nie byłam w stanie funkcjonować płakałam na każdym kroku. Wróciłam do pracy dopiero po 3 mc bycia jeszcze na l4 od psychiatry. Potem u mnie było tylko gorzej.... kobiety w ciąży na okolo, koleżanki w ciąży w pracy. Zmieniłam pracę i kupiliśmy mieszkanie 100km od tamtego miejsca. Tetaz staramy się znowu i wszystko wróciło do normy.
Jestem zdania ,że nic nie dzieje się bez przyczyny.

Witajcie dziewczyny, u mnie 34 dc i czekam na @. Wczoraj robiłam betę i niestety 1,2. Mam pytanie czy któraś z was stosowała lub stosuje krople o. Grzegorza na schorzenia kobiece? Ciekawa jestem opini.

Załączniki

• B1376CFC-5C7F-4BE6-947E-CC56129D7090.jpeg
    B1376CFC-5C7F-4BE6-947E-CC56129D7090.jpeg
    12,8 KB · Wyświetleń: 46
Wpisz sobie w Google: testy owulacyjne czy to ma sens i wejdź w wątek na babyboom. Tam dziewczyna pokazała na swoim przykładzie dołączając zdjęcia ze w jej przypadku testy owu wskazany wcześniej ciaze niż test ciążowy
Ja tak też miałam :D jak w przeprowadzkowym rozgardiaszu znajdę moje testy wszystkie to Wam pokaże :)

Uciekły mi wszystkie cytaty... Ugh. Co do testów i czułości 25 bardzo lubię te z Rossmanna w różowym opakowaniu po 2 szt w środku, strumieniowe, to chyba test & go??

@Spazientito, czuję coraz wyraźniej..... :D nie puszczam kciukow ani na chwilkę!

Ja tak też miałam :D jak w przeprowadzkowym rozgardiaszu znajdę moje testy wszystkie to Wam pokaże :)

Uciekły mi wszystkie cytaty... Ugh. Co do testów i czułości 25 bardzo lubię te z Rossmanna w różowym opakowaniu po 2 szt w środku, strumieniowe, to chyba test & go??

@Spazientito, czuję coraz wyraźniej..... :D nie puszczam kciukow ani na chwilkę!
U mnie po poronieniu, zanim jeszcze beta spadła to tez cały czas testy owu wychodziły pozytywnie.

reklama

Dziękuję Kochana ;) Nie ukrywam, że moje nadzieje rosną, bo @ w ogóle nie widać. Mam dziś bóle podbrzusza, ale zupełnie inne niż okresowe. Piersi zaczynają delikatnie pobolewać (mnie piersi przed @ nie bolą). Najbardziej się boję, że to ten dupek mi nie miesza, ale do tej pory nie blokował mi @. Plus, jak słusznie napisała @KiedyPytam dupek nie podwyższa temperatury ani nie unosi szyjki, a ja mam jedno i drugie. Tyle mam sprzecznych emocji w sobie, że masakra. Boję się cieszyć, naprawdę.

Do góry