reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Jakis czas temu dziewczyny pisały o testach owu , które robiąc je po owu miały by w jakis sposób zwiastować ciążę. Nie mogę znaleźć tego wątku. Czy, któraś wie o co z tym chodzi i czy tp ma wg sens?

Chyba nie ufalabym temu, niektóre pisały, ze im zadziałało, a innym tylko narobiło fałszywej nadziei, bo testy owu wychodziły pozytywne, a jak się okazywało ciąży brak.

reklama
Jakis czas temu dziewczyny pisały o testach owu , które robiąc je po owu miały by w jakis sposób zwiastować ciążę. Nie mogę znaleźć tego wątku. Czy, któraś wie o co z tym chodzi i czy tp ma wg sens?
Wpisz sobie w Google: testy owulacyjne czy to ma sens i wejdź w wątek na babyboom. Tam dziewczyna pokazała na swoim przykładzie dołączając zdjęcia ze w jej przypadku testy owu wskazany wcześniej ciaze niż test ciążowy

A ja pojutrze wracam do pracy po poronieniu :/ strasznie mi smutno, bo już byłam na l4 ciążowym, a tu muszę wrócić, masakra..
Wiem co czujesz ja poszłam na l4 w 5 tyg tak się źle czułam poronilam w 9tyg . Nie byłam w stanie funkcjonować płakałam na każdym kroku. Wróciłam do pracy dopiero po 3 mc bycia jeszcze na l4 od psychiatry. Potem u mnie było tylko gorzej.... kobiety w ciąży na okolo, koleżanki w ciąży w pracy. Zmieniłam pracę i kupiliśmy mieszkanie 100km od tamtego miejsca. Tetaz staramy się znowu i wszystko wróciło do normy.

Wiem co czujesz ja poszłam na l4 w 5 tyg tak się źle czułam poronilam w 9tyg . Nie byłam w stanie funkcjonować płakałam na każdym kroku. Wróciłam do pracy dopiero po 3 mc bycia jeszcze na l4 od psychiatry. Potem u mnie było tylko gorzej.... kobiety w ciąży na okolo, koleżanki w ciąży w pracy. Zmieniłam pracę i kupiliśmy mieszkanie 100km od tamtego miejsca. Tetaz staramy się znowu i wszystko wróciło do normy.
Jestem zdania ,że nic nie dzieje się bez przyczyny.

Witajcie dziewczyny, u mnie 34 dc i czekam na @. Wczoraj robiłam betę i niestety 1,2. Mam pytanie czy któraś z was stosowała lub stosuje krople o. Grzegorza na schorzenia kobiece? Ciekawa jestem opini.

Załączniki

• B1376CFC-5C7F-4BE6-947E-CC56129D7090.jpeg
    B1376CFC-5C7F-4BE6-947E-CC56129D7090.jpeg
    12,8 KB · Wyświetleń: 44
Wpisz sobie w Google: testy owulacyjne czy to ma sens i wejdź w wątek na babyboom. Tam dziewczyna pokazała na swoim przykładzie dołączając zdjęcia ze w jej przypadku testy owu wskazany wcześniej ciaze niż test ciążowy
Ja tak też miałam :D jak w przeprowadzkowym rozgardiaszu znajdę moje testy wszystkie to Wam pokaże :)

Uciekły mi wszystkie cytaty... Ugh. Co do testów i czułości 25 bardzo lubię te z Rossmanna w różowym opakowaniu po 2 szt w środku, strumieniowe, to chyba test & go??

@Spazientito, czuję coraz wyraźniej..... :D nie puszczam kciukow ani na chwilkę!

Ja tak też miałam :D jak w przeprowadzkowym rozgardiaszu znajdę moje testy wszystkie to Wam pokaże :)

Uciekły mi wszystkie cytaty... Ugh. Co do testów i czułości 25 bardzo lubię te z Rossmanna w różowym opakowaniu po 2 szt w środku, strumieniowe, to chyba test & go??

@Spazientito, czuję coraz wyraźniej..... :D nie puszczam kciukow ani na chwilkę!
U mnie po poronieniu, zanim jeszcze beta spadła to tez cały czas testy owu wychodziły pozytywnie.

reklama

Dziękuję Kochana ;) Nie ukrywam, że moje nadzieje rosną, bo @ w ogóle nie widać. Mam dziś bóle podbrzusza, ale zupełnie inne niż okresowe. Piersi zaczynają delikatnie pobolewać (mnie piersi przed @ nie bolą). Najbardziej się boję, że to ten dupek mi nie miesza, ale do tej pory nie blokował mi @. Plus, jak słusznie napisała @KiedyPytam dupek nie podwyższa temperatury ani nie unosi szyjki, a ja mam jedno i drugie. Tyle mam sprzecznych emocji w sobie, że masakra. Boję się cieszyć, naprawdę.

Do góry