reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Hej kobitki
U mnie już po wszystkim
10 trzeba będzie wrócić do pracy ehh nie wiem jak to będzie
Zastanawiam się jak mam traktować to co się stało i jak liczyć i czy będzie owu czy dopiero po następnej @
Kasiu wiem co przeżywasz. Ja mam dzisiaj 24 dc po poronieniu i sluzu plodnego raczej nie było widać :( lekarz mówił że hormon ciążowy może przesunąć owulacje. Podejrzewam że dopiero w kolejnym cyklu się unormuje, mam taką nadzieję:(

Ja robię różne i Niemam specjalnie wybranych . Nawet szczerze nie zwracam uwagi czy jest od 10 czy 25. Jeszcze nigdy nie miałam tak ze był pozytyw a ciąży nie było i na odwrót . Ja robię testy owulacyjne zeby nie przegapić . W środę mam dopiero monitoring
Ja zwracałam uwagę na czułość i stwierdziłam, że kolejnym razem chyba nie będę. Dwa różne testy, robione z tego samego moczu, górny to czułość 25,a dolny 10... Zgłupiałam wtedy, choć najważniejsze dla mnie było że w końcu była ta druga kreska :)
IMG_20190901_185955.jpg

Jakis czas temu dziewczyny pisały o testach owu , które robiąc je po owu miały by w jakis sposób zwiastować ciążę. Nie mogę znaleźć tego wątku. Czy, któraś wie o co z tym chodzi i czy tp ma wg sens?
W moim przypadku test owu wyszedł pozytywny, choć robiłam go z czystej ciekawości, bo miałam już pozytywny ciążowy :)

Ja zwracałam uwagę na czułość i stwierdziłam, że kolejnym razem chyba nie będę. Dwa różne testy, robione z tego samego moczu, górny to czułość 25,a dolny 10... Zgłupiałam wtedy, choć najważniejsze dla mnie było że w końcu była ta druga kreska :) Zobacz załącznik 1017130
O rety...
Takie kreski jak na górze mi się dzisiaj śniły...

Kasiu wiem co przeżywasz. Ja mam dzisiaj 24 dc po poronieniu i sluzu plodnego raczej nie było widać :( lekarz mówił że hormon ciążowy może przesunąć owulacje. Podejrzewam że dopiero w kolejnym cyklu się unormuje, mam taką nadzieję:(
Ja mam wizytę na 6 zobaczymy co mi powie to jeśli mam to traktować jako @ to u mnie 9dc i powiem Ci że mokro okrutnie ale nie wiem co to

Ja zwracałam uwagę na czułość i stwierdziłam, że kolejnym razem chyba nie będę. Dwa różne testy, robione z tego samego moczu, górny to czułość 25,a dolny 10... Zgłupiałam wtedy, choć najważniejsze dla mnie było że w końcu była ta druga kreska :) Zobacz załącznik 1017130

To aż dziwne ze dolny 10 i nie pokazuje wyraźnych kresek bo beta jest niska to 10 szybciej pokaże niż 25

reklama
Oj.... To oczekiwanie wcale nie jest fajne :( idzie oszaleć
Wiem wiem... Miałam tak samo przez dobre kilka miesięcy zanim się udało. I obiecywanie sobie, że następnym razem test dopiero przy spóźniającej się @, a ostatecznie testowanie jeszcze przed jej terminem. Straszne to jest, ale z drugiej strony chciałabym już do tego wrócić ;)

Do góry