reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Dzięki dziewczyny :-) :) Nie ukrywam, że moje nadzieje pomimo braku objawów ciążowych rosną - dzisiaj 35dc, 16dpo i dzień po terminie @, a @ brak na horyzoncie. Szyjka dalej wysoko, temperatura w tym samych granicach, piersi pełne i cały czas je czuje (ciągną, pieką). Moja mama twierdzi, że ona to nie miała za bardzo objawów ciąży, a na pewno nie na jej początku. No zobaczymy, ale test dopiero 7 września!

reklama
Dzięki dziewczyny :-) :) Nie ukrywam, że moje nadzieje pomimo braku objawów ciążowych rosną - dzisiaj 35dc, 16dpo i dzień po terminie @, a @ brak na horyzoncie. Szyjka dalej wysoko, temperatura w tym samych granicach, piersi pełne i cały czas je czuje (ciągną, pieką). Moja mama twierdzi, że ona to nie miała za bardzo objawów ciąży, a na pewno nie na jej początku. No zobaczymy, ale test dopiero 7 września!
Zaciskam! :)

Będzie dobrze będzie dobrze :)

A powiedzcie mi moje drogie, polecacie jakiś test ciążowy? Ja przy biochemicznej robiłam Pinka strumieniowego, chyba wolałabym do tych wspomnień nie wracać.

Ja robię różne i Niemam specjalnie wybranych . Nawet szczerze nie zwracam uwagi czy jest od 10 czy 25. Jeszcze nigdy nie miałam tak ze był pozytyw a ciąży nie było i na odwrót . Ja robię testy owulacyjne zeby nie przegapić . W środę mam dopiero monitoring

Hej :-) dawno nie było dobrych wieści. Która rozpocznie wrzesień z dwoma kreseczki. Oby ten miesiąc był jeszcze lepszy od poprzedniego. Ja dziś zaczynam dzień od choroby. Gardło mnie boli już 3 dzień ale dzisiaj to już ogólnie słabo się czuję i poce się bardzo nie wiem czy gorączki nie mam bo termometr zepsuty. :-( termin mojej @ na czwartek ale nie mam żadnych objawów więc w sumie już się nie nastawiam że zobaczę 2 kreski.
Hej ja jak co miesiąc widzę objawy jak na ciążę he he też @ ma czwartek. Faktycznie w sierpniu się posypało może we wrześniu nam teraz ?! Choć u mnie mało prawdopodobne bo przytulanka tylko raz dzien czy 2 przed owu.... ale tescik 1 schowany mam. Zatem ja czekam do weekendu.

Hej ja jak co miesiąc widzę objawy jak na ciążę he he też @ ma czwartek. Faktycznie w sierpniu się posypało może we wrześniu nam teraz ?! Choć u mnie mało prawdopodobne bo przytulanka tylko raz dzien czy 2 przed owu.... ale tescik 1 schowany mam. Zatem ja czekam do weekendu.
U mnie też tylko raz przed owu. Testów mam 6 bo były w zestawie z owulacyjnymi. Znając mnie to i tak we wtorek zrobię test. :-D

reklama
Jakis czas temu dziewczyny pisały o testach owu , które robiąc je po owu miały by w jakis sposób zwiastować ciążę. Nie mogę znaleźć tego wątku. Czy, któraś wie o co z tym chodzi i czy tp ma wg sens?

Do góry