reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Dzięki dziewczyny :-) :) Nie ukrywam, że moje nadzieje pomimo braku objawów ciążowych rosną - dzisiaj 35dc, 16dpo i dzień po terminie @, a @ brak na horyzoncie. Szyjka dalej wysoko, temperatura w tym samych granicach, piersi pełne i cały czas je czuje (ciągną, pieką). Moja mama twierdzi, że ona to nie miała za bardzo objawów ciąży, a na pewno nie na jej początku. No zobaczymy, ale test dopiero 7 września!

reklama
Dzięki dziewczyny :-) :) Nie ukrywam, że moje nadzieje pomimo braku objawów ciążowych rosną - dzisiaj 35dc, 16dpo i dzień po terminie @, a @ brak na horyzoncie. Szyjka dalej wysoko, temperatura w tym samych granicach, piersi pełne i cały czas je czuje (ciągną, pieką). Moja mama twierdzi, że ona to nie miała za bardzo objawów ciąży, a na pewno nie na jej początku. No zobaczymy, ale test dopiero 7 września!
Zaciskam! :)

Będzie dobrze będzie dobrze :)

A powiedzcie mi moje drogie, polecacie jakiś test ciążowy? Ja przy biochemicznej robiłam Pinka strumieniowego, chyba wolałabym do tych wspomnień nie wracać.

Ja robię różne i Niemam specjalnie wybranych . Nawet szczerze nie zwracam uwagi czy jest od 10 czy 25. Jeszcze nigdy nie miałam tak ze był pozytyw a ciąży nie było i na odwrót . Ja robię testy owulacyjne zeby nie przegapić . W środę mam dopiero monitoring

Hej :-) dawno nie było dobrych wieści. Która rozpocznie wrzesień z dwoma kreseczki. Oby ten miesiąc był jeszcze lepszy od poprzedniego. Ja dziś zaczynam dzień od choroby. Gardło mnie boli już 3 dzień ale dzisiaj to już ogólnie słabo się czuję i poce się bardzo nie wiem czy gorączki nie mam bo termometr zepsuty. :-( termin mojej @ na czwartek ale nie mam żadnych objawów więc w sumie już się nie nastawiam że zobaczę 2 kreski.
Hej ja jak co miesiąc widzę objawy jak na ciążę he he też @ ma czwartek. Faktycznie w sierpniu się posypało może we wrześniu nam teraz ?! Choć u mnie mało prawdopodobne bo przytulanka tylko raz dzien czy 2 przed owu.... ale tescik 1 schowany mam. Zatem ja czekam do weekendu.

Hej ja jak co miesiąc widzę objawy jak na ciążę he he też @ ma czwartek. Faktycznie w sierpniu się posypało może we wrześniu nam teraz ?! Choć u mnie mało prawdopodobne bo przytulanka tylko raz dzien czy 2 przed owu.... ale tescik 1 schowany mam. Zatem ja czekam do weekendu.
U mnie też tylko raz przed owu. Testów mam 6 bo były w zestawie z owulacyjnymi. Znając mnie to i tak we wtorek zrobię test. :-D

reklama
Jakis czas temu dziewczyny pisały o testach owu , które robiąc je po owu miały by w jakis sposób zwiastować ciążę. Nie mogę znaleźć tego wątku. Czy, któraś wie o co z tym chodzi i czy tp ma wg sens?

Do góry