reklama
Aneczka85_01
Fanka BB :)
Mój m też nie ma problemów dopóki nie widzi że w niektóre dni robię to tylko po to aby zajść w ciążę. Dlatego zmieniłam myślenie i na razie wszystko jest ok
Mój na zawołanie może ale to prędzej ze mną jest problem ze nie kochamy się wtedy jak mam ochotę a kiedy trzeba
Spazientito
Podobno w dawce 1500-3000 mg dziennie można przyjąć olej w wiesiołka. Tak przynajmniej wyczytałam w sieci. Wielu kobietom niby pomogło w przeciągu 2-3 miesięcy od rozpoczęcia kuracji. Ciekawe...
Ja się tym nie interesowałam wcześniej, nawet miałam o to zapytać na jednym z monitoringu żeby zacząć od następnego cyklu, ale gin mi powiedziała, że na USG widać, że w szyjce jest śluz płodny w sporych ilościach. Widocznie taka moja uroda, że nie wychodzi na zewnątrz.
A szpikujecie swoich mężczyzn jakimiś suplementami? Podobno parenton jest ok. Zastanawiam się nad zakupem.
Tak, mój mąż ma stresującą pracę i mało ruchu plus pije dużo kawy. Od sierpnia tamtego roku bierze FertilMan.
Dziewczyny dosłownie płonę, mam 37,4. Mój biedny organizm jest przyzwyczajony do niecałych 36 Mam dzisiaj uderzenia gorąca, wiem, że jest upał, ale dosłownie jak przy menopauzie.
Asia28BK
Ja i mąż bierzemy Fertil on oczywiście dla mężczyzn ja dla kobiet i stosujemy od miesiąca też ten Fertil żel:-) To cała nasza suplementacja:-)A szpikujecie swoich mężczyzn jakimiś suplementami? Podobno parenton jest ok. Zastanawiam się nad zakupem.
adzik
Mój gin kazał i mi i mojemu m zażywać Capivit A + E. W sumie dla m to tylko tyleA szpikujecie swoich mężczyzn jakimiś suplementami? Podobno parenton jest ok. Zastanawiam się nad zakupem.
Może to dobry znak trzymam kciukiJa się tym nie interesowałam wcześniej, nawet miałam o to zapytać na jednym z monitoringu żeby zacząć od następnego cyklu, ale gin mi powiedziała, że na USG widać, że w szyjce jest śluz płodny w sporych ilościach. Widocznie taka moja uroda, że nie wychodzi na zewnątrz.
Tak, mój mąż ma stresującą pracę i mało ruchu plus pije dużo kawy. Od sierpnia tamtego roku bierze FertilMan.
Dziewczyny dosłownie płonę, mam 37,4. Mój biedny organizm jest przyzwyczajony do niecałych 36 Mam dzisiaj uderzenia gorąca, wiem, że jest upał, ale dosłownie jak przy menopauzie.
AsiaIN
U nas w Ie to już jesień praktycznie, a ja wczoraj, dziś 37.1 ... A przeziębiona nie jestemJa się tym nie interesowałam wcześniej, nawet miałam o to zapytać na jednym z monitoringu żeby zacząć od następnego cyklu, ale gin mi powiedziała, że na USG widać, że w szyjce jest śluz płodny w sporych ilościach. Widocznie taka moja uroda, że nie wychodzi na zewnątrz.
KiedyPytam
Ja tam się nie znam, ale to może dobry znakJa się tym nie interesowałam wcześniej, nawet miałam o to zapytać na jednym z monitoringu żeby zacząć od następnego cyklu, ale gin mi powiedziała, że na USG widać, że w szyjce jest śluz płodny w sporych ilościach. Widocznie taka moja uroda, że nie wychodzi na zewnątrz.
reklama
Napolka93
Hej :-) dawno nie było dobrych wieści. Która rozpocznie wrzesień z dwoma kreseczki. Oby ten miesiąc był jeszcze lepszy od poprzedniego. Ja dziś zaczynam dzień od choroby. Gardło mnie boli już 3 dzień ale dzisiaj to już ogólnie słabo się czuję i poce się bardzo nie wiem czy gorączki nie mam bo termometr zepsuty. :-( termin mojej @ na czwartek ale nie mam żadnych objawów więc w sumie już się nie nastawiam że zobaczę 2 kreski.