Tak zrobię.. Najgorsze jest czekanie....Czyli musisz powtórzyć , i wtedy się okaże
reklama
paula.9210
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny, powiedzcie mi prosze czy wiecie jak to jest z ta cala szyjka macicy, mianowicie jak powinna wygladac po ewentualnym zaplodnieniu okolo 10 dni po owulacji i 5 dni przed terminem @? Dzisiaj zauwazylam ze jest bardzo miekka i bardzo wysoko, az w pierwszym momencie myslalam ze zniknela bo ledwo co ja dosiegalam a nigdy nie mialam z tym problemu, wystarczylo wsadzic polowe palca i zawsze byla mniej wiecej na tej samej wysokosci niezaleznie od fazy cyklu. Niestety nie umiem okreslic czy jest otwarta czy zamknieta, nigdy nie moglam pojac jak da sie to wyczyc, dla mnie zawsze wydaje sie byc taka sama. A pytam Was o to bo w internecie znajduje same sprzeczne teorie i juz nie wiem czy moge miec nadzieje ze w tym cyklu sie udalo czy to jednak nic nie znaczy ?:/
Cześć[emoji3526] Chętnie do Was dołączę. To mój 3 cykl starań, pierwszy przy pomocy testów owu. Z mężem mamy już 7letniego syna, długo oboje byliśmy zgodni, że nie planujemy więcej dzieci. Jednak życie bywa przewrotnie i jakoś tuż przed 30stka pomyślalam o drugim dziecku. Wtedy mój mąż przyznał, ze on myśli nad tym już od jakiegoś czasu. I tak rozpoczeliśmy starania, póki co nieskuteczne. Nie ukrywam, że byliśmy trochę zaskoczeni kiedy raz i drugi się nie udało. W pierwszą ciążę udało mi się zajść od razu. A teraz? Zobaczymy [emoji6]
madziolina_p
Fanka BB :)
Dziewczyny, mam zagadke, kupilam dwa testy tylko 25, wczoraj lub dzis powinnam dostac @. Test ktory zrobilam z rana w srode wskazywal mocniejsza kreske, mial czulosc 10 i byl naprawde ze skondensowanego moczu. Dzis duzo pilam i zrobilam przed chwila i patrzcie.
paula.9210
Zaciekawiona BB
Hej, test testowi nierowny, tym bardziej ze mniejszej czulosci i w dodatku mocz nie byl poranny tylko rozwodniony. Najwazniejsze ze sa dwie kreseczkiDziewczyny, mam zagadke, kupilam dwa testy tylko 25, wczoraj lub dzis powinnam dostac @. Test ktory zrobilam z rana w srode wskazywal mocniejsza kreske, mial czulosc 10 i byl naprawde ze skondensowanego moczu. Dzis duzo pilam i zrobilam przed chwila i patrzcie.Zobacz załącznik 1013911
MamaZblizną
Nie chce Cie martwic ani nic z tych rzeczy.. nasz syn ma 5 lat udalo sie od razu.. drugie dziecko 9 msc, a o trzecie staramy sie rok.. Kompletnie nie mam pojecia dlaczego tak... nigdy bym nie pomyslala, ze bede miala jakiekolwiek problemy z plodnosciaCześć[emoji3526] Chętnie do Was dołączę. To mój 3 cykl starań, pierwszy przy pomocy testów owu. Z mężem mamy już 7letniego syna, długo oboje byliśmy zgodni, że nie planujemy więcej dzieci. Jednak życie bywa przewrotnie i jakoś tuż przed 30stka pomyślalam o drugim dziecku. Wtedy mój mąż przyznał, ze on myśli nad tym już od jakiegoś czasu. I tak rozpoczeliśmy starania, póki co nieskuteczne. Nie ukrywam, że byliśmy trochę zaskoczeni kiedy raz i drugi się nie udało. W pierwszą ciążę udało mi się zajść od razu. A teraz? Zobaczymy [emoji6]
KiedyPytam
Dziewczyny.... Wesprzyjcie właśnie się dowiedziałam że moja kuzynka 23 lata zaszła w ciążę. Nawet nie wiedziałam że się starała... To taka najbliższa kuzynka. Jestem w sumie w starszej grupie kuzynostwa sporo kuzynostwa to dzieciaki, i tak mnie to tąpneło że się zapłacze zaraz.
Nie chce Cie martwic ani nic z tych rzeczy.. nasz syn ma 5 lat udalo sie od razu.. drugie dziecko 9 msc, a o trzecie staramy sie rok.. Kompletnie nie mam pojecia dlaczego tak... nigdy bym nie pomyslala, ze bede miala jakiekolwiek problemy z plodnoscia
Wiesz ja spodziewałam się, że tym razem może nie pójść tak łatwo, ale gdzieś w głębi duszy wierzyłam, że może się uda. W tamtym mcu nawet mi się wydawało, że mdłości mam, że piersi mnie bolą bardziej niż zwykle. Nic z tych rzeczy. Jednak kobieca podświadomość potrafi zdziałać cuda.... Bardziej martwi mnie zniechęcenie mojego męża. On chyba był pewien że uda się od razu. Jak zobaczył testy owu zapytał po co to robie skoro z jego starań i tak nic nie wychodzi.
reklama
MamaZblizną
o kurcze.. przykro mi u mnie jest zupelnie inaczej.. maz uwaza, ze za bardzo sie nakrecam i dlatego nie wychodzi.. uwaza, ze powinnam spokojnie czekac az sie uda, ale ja nie potrafia.. nie umiem tak siedziec i nic nie robic.. :/Wiesz ja spodziewałam się, że tym razem może nie pójść tak łatwo, ale gdzieś w głębi duszy wierzyłam, że może się uda. W tamtym mcu nawet mi się wydawało, że mdłości mam, że piersi mnie bolą bardziej niż zwykle. Nic z tych rzeczy. Jednak kobieca podświadomość potrafi zdziałać cuda.... Bardziej martwi mnie zniechęcenie mojego męża. On chyba był pewien że uda się od razu. Jak zobaczył testy owu zapytał po co to robie skoro z jego starań i tak nic nie wychodzi.