reklama
nnat.
Fanka BB :)
@kasiula34 przykro mi bardzo, ciągle miałam nadzieję, że to jednak pomyłka w lab.
@KiedyPytam nie łam się, mimo, że mogę tylko domyślać się jak jest trudno. Trzeba wierzyć, próbować, nie wolno się poddawać, wierzę, że Ty i cała reszta dziewczyn, doczekacie się swoich cudownych maluszków♥
@KiedyPytam nie łam się, mimo, że mogę tylko domyślać się jak jest trudno. Trzeba wierzyć, próbować, nie wolno się poddawać, wierzę, że Ty i cała reszta dziewczyn, doczekacie się swoich cudownych maluszków♥
Cześć u mnie oczekiwanie podobnie jak u Ciebie dziś 24 dzień cyklu, piersi bolą i są większe, mam uderzenia gorąca i też brak okresu, pobolewanie w dole brzucha przeszło właśnie co dziwne ale te wszystkie objawy to też u mnie mogą być objawami właśnie miesiączki zwłaszcza że pojawił się ból głowy który zawsze pojawia się w okolicach miesiączki i już miałam lecieć do apteki po Apap bo ponoć ibuprofen w ciąży nie można a ja nie wiem jak jest, ale co najdziwniejsze ból sam przeszedł jeszcze w życiu to mi się nie zdarzyło. Reasumując czekam jutro powinien nadejść okres więc zatestuje o ile nie nadejdzie ale nadziei nie mam zbyt wielkich bo przytulasy były zbyt szybko przed owu. A jak Twój nastrój?Ada36, jak u Ciebie? cisza? mnie pobolewa brzuch..poki co wkladka czysta. Hm. chyba jednak owulacja mi sie przesunela i @ przyjdzie pozniej, niz to wynika z moich obliczen...
Love_sun
mnie brzuch pobolewa (mam wrazenie, ze coraz mocniej) i mam tez wilczy apetyt jak to zwykle przed @.. ciagle dzis jem nadziei tez w sumie jakis duzych nie mam, co prawda celowalismy w dni plodne...ale nie wierze, ze mogloby sie udac tak za "pierwszym"razem.Cześć u mnie oczekiwanie podobnie jak u Ciebie dziś 24 dzień cyklu, piersi bolą i są większe, mam uderzenia gorąca i też brak okresu, pobolewanie w dole brzucha przeszło właśnie co dziwne ale te wszystkie objawy to też u mnie mogą być objawami właśnie miesiączki zwłaszcza że pojawił się ból głowy który zawsze pojawia się w okolicach miesiączki i już miałam lecieć do apteki po Apap bo ponoć ibuprofen w ciąży nie można a ja nie wiem jak jest, ale co najdziwniejsze ból sam przeszedł jeszcze w życiu to mi się nie zdarzyło. Reasumując czekam jutro powinien nadejść okres więc zatestuje o ile nie nadejdzie ale nadziei nie mam zbyt wielkich bo przytulasy były zbyt szybko przed owu. A jak Twój nastrój?
Niby okres powinien byc jutro, ale raz w roku cykl mi sie troche wydluza ..wiec moze akurat ten tez bedzie taki "wydluzony".. testow w domu nie mam(cale szczescie..bo bym na pewno jakis zrobila) hehe
to w takim razie trzymam kciuki za test :-)
Aneczka85_01
Długo się staracie? Ja od zeszłego roku od stycznia chciałam zacząć starania ale cały czas brak zielonego światła od lekarza. Bakteria leczenie, ciągle krwawienia leczenie, po drodze biopsja wszystko ok ale też nie wolno i jak dostałam zielone po ponad roku dopiero w marcu to do dzisiaj nic i braki owu po drodze...
U nas w 2015 ciąża pozamaciczna , po pół roku dostałam zielone światło ale bałam się strasznie ze zajdę i znów będzie pozamaciczna i z tego całego stresu wpadłam w nadczynność tarczycy . Starania wstrzymane bo wyniki były tragiczne i co 2 tyg na wizycie u endo słyszałam : nie zachodzić ! Tak minął rok od pozamacicznej . Ciagle na lekach i strach przed ciąża . Gdy już było zielone światło to zaczęliśmy się starac ale ciagle nie wychodziło , złe wyniki nasienia . Po kolejnych 3-4 mc brania witamin powrót do starań . Udało się - puste jajo.. z powodu tego ze mam tylko jeden jajowod to moje szanse są mniejsze w roku . Jak na złość owu mam często z prawej strony a tam brak jajowodu. W zeszłym roku mąż zmienił prace i to tez przyczyniło się ze pare cykli odpadło. Teraz na urlopie się udało i co ? Biochemiczna ! Tak wiec można powiedzieć bez owocne starania to 4 lata. Ale jakby pominąć tarczyce i wstrzymanie się po zabiegach jak i praca za granica i owu z prawej strony to może wypadło 6 cyklu gdzie była szansa ale się nie udało .
Paraply
Dziewczyny pytanko. Po jakim czasie od przytulenia dochodzi do zagniezdzenia? Czy to prawda że mniej więcej pod koniec cyklu? Czy mialyscie objawy jakieś poza plamieniami? I czy pozniejsze stosunki mogą utrudnić zagnieżdżenie? 100 pytań wiem ale w internecie piszą różnie.
nnat.
nawet do 12 dni może zająć zagnieżdżenie. piszą chyba 6-8 dni.Dziewczyny pytanko. Po jakim czasie od przytulenia dochodzi do zagniezdzenia? Czy to prawda że mniej więcej pod koniec cyklu? Czy mialyscie objawy jakieś poza plamieniami? I czy pozniejsze stosunki mogą utrudnić zagnieżdżenie? 100 pytań wiem ale w internecie piszą różnie.
ja nie miałam plamień, ale wyraźnie bolał mnie brzuch, kłucie, albo jakby ktoś mnie przypalał delikatnie od wewnątrz. nie wiem ile od współżycia, bo nie wiem kiedy zaskoczyło kochaliśmy się i przed owulacją i zaraz po niej. ale takie bole obserwowałam 6 dni po owulacji.
Wiesz to nie ma znaczenia czy to pierwsze czy kolejne podejście to loteria tak bym to ujęła, nie trać nadziei. U mnie już jej nie ma bo śluz zaczął się na lekko brązowo podbarwiac więc @ nadejdzie zgodnie z planem. Trzymam za Ciebie kciuki.mnie brzuch pobolewa (mam wrazenie, ze coraz mocniej) i mam tez wilczy apetyt jak to zwykle przed @.. ciagle dzis jem nadziei tez w sumie jakis duzych nie mam, co prawda celowalismy w dni plodne...ale nie wierze, ze mogloby sie udac tak za "pierwszym"razem.
Niby okres powinien byc jutro, ale raz w roku cykl mi sie troche wydluza ..wiec moze akurat ten tez bedzie taki "wydluzony".. testow w domu nie mam(cale szczescie..bo bym na pewno jakis zrobila) hehe
to w takim razie trzymam kciuki za test :-)
Czaaroffnicaa
Nie da sie odpuscic. Nie potrafie. Podziwiam te babeczki co umieja o tym nie myslec. Ja nie... Moje zycie to tabletki, badania, testy i seks prawie jak w zegarku...Mam to samo też chciałam mieć dwójkę kiedyś to nawet trójkę..... A ile.czasu zostało? Ktoś powie masz 10 lat masz kupę czasu. Ale jak dopiero zacznę jakieś leczenie, to minie z dwa lata, potem starania.... Jakimś cudem o ile w ogóle się uda to będzie 35? Jestem już zmęczona to bardzo męczy. To zajmuje głowę całymi dniami. W pracy w domu, na wakacjach, na imprezach. Siadło w głowie i tyle a testy o odpuszczaniu działają na mnie jak płachta na byka. Odpuszczałam. W zeszłym cyklu jak już w miarę miałam unormowane mówię sobie, idę na żywioł. Żadnych testów, żadnego termometru. Przytulalismy się kiedy mieliśmy ochotę czyli codziennie .... Byłam pewna że jest wszystko ok. Kontrolna wizyta u lekarza i co???? Jak młotem w łeb. Owulacji nie było. 3 dni płaczu. Jak można odpuszczać jak się wie że jest się chorym tylko nie wiadomo na co. Ludzie którzy mają raka jak odpuszczają to umierają. A ja jak odpuszczę to nigdy nie zobaczę II kresek
Ja to marzylam zeby miec czworo dzieciaczkow, troje to takie minimum... A teraz to prosze, zeby udalo mi sie miec chociaz jedno...
Niby nie ma przeciwskazan. U mnie wyniki nie sa tragiczne. Z tak podwyzszona prolaktyna i troche wyzszym TSH spokojnie mozna zajsc, byc w ciazy i urodzic. Moj M tez po leczeniu... a ciazy jak nie bylo tak nie ma... Ciekawe czego dowiemy sie i jaka taktyke przyjmie lekarz na wizycie... Az mnie brzuch boli z nerwow. Ile jeszcze badan, stresu, wizyt. Nie mam juz na to sil. Chodze z musu, w ogole cala ta sytuacje uwazam za kare, jakas nauczke... Tylko nie mam pojecia za co
reklama
Dziewczyny, niedawno pisałam ze 1 dzień przed @ mam plamienia brązowe. Plamienia utrzymują się do dnia dzisiejszego tj. Ok 4 dni. Chociaż dzisiaj niż jej są tak intensywne jak były w 1 dniu. Robiłam testy ; nawet w dniu spodziewanej @ z porannego moczu i wszystkie negatywne. Piersi mnie bolą już od 2 tygodni i jakoś dziewnie się czułam, wiec dzisiaj rano poszłam na betę i się okazało ze jest 19. Jak interpretować ten wynik?