U nas chyba nakłada się też to, że mam bardzo wymagającą pracę. Często pracuję od rana do wieczora, mam szkolenia wyjazdowe. Mam równoważny czas pracy więc mimo ze wyrabiam pełen etat tak jak każdy, czasem coś ponad to nigdy nie pracuje od-do. Duża część obowiązków nad synem spada na męża kiedy jestem w pracy. Teraz syn idzie do szkoły i marzyło nam się, że jeśli uda nam się z drugim dzieckiem wtedy będę mogła poświęcić czas w pełni moim chłopakom.
reklama
Fado123
Fanka BB :)
No to ciąża jak nicDziewczyny, mam zagadke, kupilam dwa testy tylko 25, wczoraj lub dzis powinnam dostac @. Test ktory zrobilam z rana w srode wskazywal mocniejsza kreske, mial czulosc 10 i byl naprawde ze skondensowanego moczu. Dzis duzo pilam i zrobilam przed chwila i patrzcie.Zobacz załącznik 1013911
madziolina_p
no tak tylko dreczy mnie to ze 3 dni temu facele z rosmana z rannego moczu pokazal troche ciemniejsza kreske niz pink o czuloscin25 wieczoremNo to ciąża jak nic
Fado123
A co to ma za znaczenie ? jak nie jesteś pewna idź na bete i sprawdzisz jak jestno tak tylko dreczy mnie to ze 3 dni temu facele z rosmana z rannego moczu pokazal troche ciemniejsza kreske niz pink o czuloscin25 wieczorem
madziolina_p
tak zrobie, ale dopiero w ponA co to ma za znaczenie ? jak nie jesteś pewna idź na bete i sprawdzisz jak jest
Cześć oj skąd ja to znam, też mamy już dziecko i ostatnio uznaliśmy że jednak chcemy drugiego dziecka jesteśmy w drugim cyklu starań jutro się wszystko wyjaśni @ nadejdzie lub nie ale też myśleliśmy że skoro z pierwszym dzieckiem poszło szybko to tym razem będzie podobnie ale jak się okazuje łatwo nie jest więc zobaczymy, testy owu już zakupiłam, witaminy dla siebie i męża też i walczymy.Cześć[emoji3526] Chętnie do Was dołączę. To mój 3 cykl starań, pierwszy przy pomocy testów owu. Z mężem mamy już 7letniego syna, długo oboje byliśmy zgodni, że nie planujemy więcej dzieci. Jednak życie bywa przewrotnie i jakoś tuż przed 30stka pomyślalam o drugim dziecku. Wtedy mój mąż przyznał, ze on myśli nad tym już od jakiegoś czasu. I tak rozpoczeliśmy starania, póki co nieskuteczne. Nie ukrywam, że byliśmy trochę zaskoczeni kiedy raz i drugi się nie udało. W pierwszą ciążę udało mi się zajść od razu. A teraz? Zobaczymy [emoji6]
Fado123
Nie przesadzajmy ze 2 czy 3 cykle starań to długo my tu po kilka lat się staramy ha haCześć oj skąd ja to znam, też mamy już dziecko i ostatnio uznaliśmy że jednak chcemy drugiego dziecka jesteśmy w drugim cyklu starań jutro się wszystko wyjaśni @ nadejdzie lub nie ale też myśleliśmy że skoro z pierwszym dzieckiem poszło szybko to tym razem będzie podobnie ale jak się okazuje łatwo nie jest więc zobaczymy, testy owu już zakupiłam, witaminy dla siebie i męża też i walczymy.
KiedyPytam
Własnie.....Nie przesadzajmy ze 2 czy 3 cykle starań to długo my tu po kilka lat się staramy ha ha
Czaaroffnicaa
Ciezko sie cieszyc szczesciem innych, kiedy samemu przezywa sie prywatna tragedieDziewczyny.... Wesprzyjcie właśnie się dowiedziałam że moja kuzynka 23 lata zaszła w ciążę. Nawet nie wiedziałam że się starała... To taka najbliższa kuzynka. Jestem w sumie w starszej grupie kuzynostwa sporo kuzynostwa to dzieciaki, i tak mnie to tąpneło że się zapłacze zaraz.
reklama
Czaaroffnicaa
Dokladnie... W miesiacach juz dawno przestalam liczyc, teraz to w latach...Nie przesadzajmy ze 2 czy 3 cykle starań to długo my tu po kilka lat się staramy ha ha