reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

U nas chyba nakłada się też to, że mam bardzo wymagającą pracę. Często pracuję od rana do wieczora, mam szkolenia wyjazdowe. Mam równoważny czas pracy więc mimo ze wyrabiam pełen etat tak jak każdy, czasem coś ponad to nigdy nie pracuje od-do. Duża część obowiązków nad synem spada na męża kiedy jestem w pracy. Teraz syn idzie do szkoły i marzyło nam się, że jeśli uda nam się z drugim dzieckiem wtedy będę mogła poświęcić czas w pełni moim chłopakom.

reklama
Cześć[emoji3526] Chętnie do Was dołączę. To mój 3 cykl starań, pierwszy przy pomocy testów owu. Z mężem mamy już 7letniego syna, długo oboje byliśmy zgodni, że nie planujemy więcej dzieci. Jednak życie bywa przewrotnie i jakoś tuż przed 30stka pomyślalam o drugim dziecku. Wtedy mój mąż przyznał, ze on myśli nad tym już od jakiegoś czasu. I tak rozpoczeliśmy starania, póki co nieskuteczne. Nie ukrywam, że byliśmy trochę zaskoczeni kiedy raz i drugi się nie udało. W pierwszą ciążę udało mi się zajść od razu. A teraz? Zobaczymy [emoji6]
Cześć oj skąd ja to znam, też mamy już dziecko i ostatnio uznaliśmy że jednak chcemy drugiego dziecka jesteśmy w drugim cyklu starań jutro się wszystko wyjaśni @ nadejdzie lub nie ale też myśleliśmy że skoro z pierwszym dzieckiem poszło szybko to tym razem będzie podobnie ale jak się okazuje łatwo nie jest więc zobaczymy, testy owu już zakupiłam, witaminy dla siebie i męża też i walczymy.

Cześć oj skąd ja to znam, też mamy już dziecko i ostatnio uznaliśmy że jednak chcemy drugiego dziecka jesteśmy w drugim cyklu starań jutro się wszystko wyjaśni @ nadejdzie lub nie ale też myśleliśmy że skoro z pierwszym dzieckiem poszło szybko to tym razem będzie podobnie ale jak się okazuje łatwo nie jest więc zobaczymy, testy owu już zakupiłam, witaminy dla siebie i męża też i walczymy.
Nie przesadzajmy ze 2 czy 3 cykle starań to długo ;) my tu po kilka lat się staramy ha ha

Dziewczyny.... Wesprzyjcie :( :( :( właśnie się dowiedziałam że moja kuzynka 23 lata zaszła w ciążę. Nawet nie wiedziałam że się starała... To taka najbliższa kuzynka. Jestem w sumie w starszej grupie kuzynostwa sporo kuzynostwa to dzieciaki, i tak mnie to tąpneło że się zapłacze zaraz.
Ciezko sie cieszyc szczesciem innych, kiedy samemu przezywa sie prywatna tragedie :(

reklama
Do góry