reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Ja już kończę brać tabletki na Endo i za tydzień w piątek mam mieć wizytę u dr. Wtedy będzie kontrola po zabiegu i plan czy startujemy teraz z lekami czy w lutym. Szczerze mówiąc mam nadzieję, że teraz. Już wystarczy mi tego odkładania, bo za chwilę część badań będzie znowu tracić ważność 😅
To także trzymam kciuki żeby było po twojej myśli 😊✊
I dawaj znać oczywiście 😊

Ja dzisiaj kupiłam arbuza i buraki, zapomniałam o imbirze i wysyłam mojego zaraz po to. Przed już:)

@ic5289 trzymam kciuki proszę myśl pozytywnie :) dasz radę:)
Mam nadzieję, pierwszy raz jadę sama na transfer bo mąż nie może wziąć wolnego w pracy :( dodatkowo jestem już zmęczona psychicznie ... I cały czas krąży mi z tyłu głowy myśl,że to ostatnia ❄️... Mój synek tak marzy o rodzeństwie...

Mam nadzieję, pierwszy raz jadę sama na transfer bo mąż nie może wziąć wolnego w pracy :( dodatkowo jestem już zmęczona psychicznie ... I cały czas krąży mi z tyłu głowy myśl,że to ostatnia ❄️... Mój synek tak marzy o rodzeństwie...
Znam ta presję, gdyby było po mojej myśli to już roczne dziecko biegaliby wśród nas, nawet ostatni raz moja córeczka miałaby już upragnioną siostrę. Często mówi że jej się śni że ma siostrzyczkę, albo kiedy będzie dzidzius. To jest straszne, wiem, ty bardzo chcesz a tu musisz wymyślać coś do dziecka żeby odwlekać. Musi wyjść słońce i będzie dobrze :)

reklama
Do góry