reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Dziewczyny napiszcie która się stara której się udało, która testuje, która już testowała ale niestety nie wyszło :( odswiezymy trochę ten wątek.
Ja wracam po stracie w sierpniu zeszłego roku, cały ten czas leczylam toxo, co się teraz okazało że spokojnie mogłam zacząć starania wcześniej...

W każdym bądź razie zaczynam od nowa 1 cykl starań.

Dziewczyny dostałam @. Także niestety nie Udało się tym razem :(

Przykro :( ale jak mówiły dziewczyny - nowy cykl, nowe nadzieje!

Dziewczyny napiszcie która się stara której się udało, która testuje, która już testowała ale niestety nie wyszło :( odswiezymy trochę ten wątek.

Ja się intensywnie będę starać w ten weekend i początek przyszłego tygodnia :-) I w środę zobaczymy czy owulacja była czy nie. Na weekend wyjeżdżamy, także pisać nie będę ;-)

A ja się w tym cyklu średnio staram bo 13 dc na USG nowy lekarz mi powiedział że nie będzie najprawdopodobniej owulacji bo mam torbiel na lewym. Ale w przypuszczalnym terminie owu prawy mnie bolał jak cholera. Idę jutro do mojego starego lekarza i zobaczę czy ten nowy miał rację. Dziś 17 dc. Nadziei nie mam żadnych w tym miesiącu. W zeszlym miałam ogromne była owulacja, pęcherzyk pękł, było grube Endo, ciąży nie było :( ale okres dostałam dopiero 3 tygodnie po owu. Ciągle mam plamienia między okresami. Zrobiłam w zeszłym miesiącu stos testów a w tym nie robię już nic .....

reklama
My staramy sie z mezem w sumie ponad 3 lata. Mielismy przerwy kilka mcy ze wzgledu na wariacje z moja niedoczynnoscia i problemy z wysoka prolaktyna. Teraz 14 cykl z rzedu. W czasie tych prob maz na leczeniu farmakologicznym, bo wyszly mu kiepskie wyniki badan nasienia. Ja po badaniach hormonalnych, walka ze spadkiem TSH i prolaktyny, bo sprawialy, ze moje cykle byly bezowulacyjne. W czerwcu TSH 2.6, prolaktyna spadek. Ostatnie 4 cykle pod rzad byla piekna owu, ale ciazy dalej nie ma...
W nastepnym miesiacu zaczynamy leczenie na miejscu, bo wyjazdy na wizyty i badania do PL dodatkowo mnie stresowaly i dobijały. Zobaczymy co nas czeka...

Do góry