reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Nie bój się, nawet jak teraz się nie uda to jest zawsze kolejny cykl! Ale ja wierzę, że się uda :-)

A może i tak być :-) Na pewno nie jest tak, że działają naprzemiennie, tylko według własnego uznania.

Kurcze martwi mnie ten śluz - jest jakiś taki wodnisty i jak jest go więcej to ma barwę mleczną, klei się tak średnio... Myślicie, że przy pęcherzyklu 16,8mm x 10,5mm płodny śluz jeszcze się pojawi czy raczej ten miesiąc stracony? Piłam za mało wody, teraz nadrabiam.
Ja sluzu mam malo i rzadko. Z reguły. I przy owulacji też tak mam więc nie martw się.

reklama
Nie bój się, nawet jak teraz się nie uda to jest zawsze kolejny cykl! Ale ja wierzę, że się uda :-)

A może i tak być :-) Na pewno nie jest tak, że działają naprzemiennie, tylko według własnego uznania.

Kurcze martwi mnie ten śluz - jest jakiś taki wodnisty i jak jest go więcej to ma barwę mleczną, klei się tak średnio... Myślicie, że przy pęcherzyklu 16,8mm x 10,5mm płodny śluz jeszcze się pojawi czy raczej ten miesiąc stracony? Piłam za mało wody, teraz nadrabiam.
Dziękuję:) czekam dalej:)

Dziewczyny, może to szalone, ale marzą mi się bliźnięta :D moja mama ma brata bliźniaka :D tak sobie napisałam, bo mam to ciągle w głowie :D z drugiej strony, są to ciąże wysokiego ryzyka. @nnat. szaleje, mówiłam ;) jeszcze 12 dniiiiiiii!
Ja też bym z bliźniaków się ucieszyła [emoji16]
Ale to znowu u mojego Męża w rodzinie bliźniaki się zdarzały, jego mama ma siostry bliźniaczki [emoji16]

Ugh, mi aplikacja pokazuje że za 9 dni termin @, ale skoro owulacja była na 99% w poniedziałek to licząc 14 dni od owulacji, to się przesunie do 21 sierpnia. A ja jajko zaniosę do tego czasu [emoji23]

To daj znać o której masz? Ja w sobotę po badaniu idę prosto na rodzinną imprezę i jak mi coś powie lekarz niepocieszajacego to nie wiem jak ja tą imprezę przeżyje :(
Przeżyjesz Kochana, nie można się tak łamać. [emoji8][emoji8][emoji8] Jesteśmy z Tobą i wierzymy, że wszystko się ułoży [emoji8]
Na pewno dam znać cokolwiek będzie, bardzo mnie wspieracie, także cokolwiek będzie to dam znać, ale ogólnie bardzo się boję
Trzymam kciuki [emoji8] już chce gratulować [emoji16]

Ja też bym nie narzekała na bliźniaki tylko boje się trochę takiej ciąży. Ale moi rodzice i mąż tak się ekscytują na widok podwójnych wózków że aż mi się śmiać chce. Tato mój powiedział że jak będą bliźniaki to on kupuje dla nich wózek :D

Ja też bym z bliźniaków się ucieszyła [emoji16]
Ale to znowu u mojego Męża w rodzinie bliźniaki się zdarzały, jego mama ma siostry bliźniaczki [emoji16]

Ugh, mi aplikacja pokazuje że za 9 dni termin @, ale skoro owulacja była na 99% w poniedziałek to licząc 14 dni od owulacji, to się przesunie do 21 sierpnia. A ja jajko zaniosę do tego czasu [emoji23]

Przeżyjesz Kochana, nie można się tak łamać. [emoji8][emoji8][emoji8] Jesteśmy z Tobą i wierzymy, że wszystko się ułoży [emoji8]Trzymam kciuki [emoji8] już chce gratulować [emoji16]
A jak ja bym chciała już przyjmować te gratulacje :)

Ja też bym nie narzekała na bliźniaki tylko boje się trochę takiej ciąży. Ale moi rodzice i mąż tak się ekscytują na widok podwójnych wózków że aż mi się śmiać chce. Tato mój powiedział że jak będą bliźniaki to on kupuje dla nich wózek :D
Tez mi się marzą;) dasz radę na imprezie. Nawet nie wiemy jakie jesteśmy silne. Choć dobrze jest popłakać sobie w domu żeby ciśnienie zeszło;)

reklama
Do góry