reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Nie bój się, nawet jak teraz się nie uda to jest zawsze kolejny cykl! Ale ja wierzę, że się uda :-)

A może i tak być :-) Na pewno nie jest tak, że działają naprzemiennie, tylko według własnego uznania.

Kurcze martwi mnie ten śluz - jest jakiś taki wodnisty i jak jest go więcej to ma barwę mleczną, klei się tak średnio... Myślicie, że przy pęcherzyklu 16,8mm x 10,5mm płodny śluz jeszcze się pojawi czy raczej ten miesiąc stracony? Piłam za mało wody, teraz nadrabiam.
Ja sluzu mam malo i rzadko. Z reguły. I przy owulacji też tak mam więc nie martw się.

reklama
Nie bój się, nawet jak teraz się nie uda to jest zawsze kolejny cykl! Ale ja wierzę, że się uda :-)

A może i tak być :-) Na pewno nie jest tak, że działają naprzemiennie, tylko według własnego uznania.

Kurcze martwi mnie ten śluz - jest jakiś taki wodnisty i jak jest go więcej to ma barwę mleczną, klei się tak średnio... Myślicie, że przy pęcherzyklu 16,8mm x 10,5mm płodny śluz jeszcze się pojawi czy raczej ten miesiąc stracony? Piłam za mało wody, teraz nadrabiam.
Dziękuję:) czekam dalej:)

Dziewczyny, może to szalone, ale marzą mi się bliźnięta :D moja mama ma brata bliźniaka :D tak sobie napisałam, bo mam to ciągle w głowie :D z drugiej strony, są to ciąże wysokiego ryzyka. @nnat. szaleje, mówiłam ;) jeszcze 12 dniiiiiiii!
Ja też bym z bliźniaków się ucieszyła [emoji16]
Ale to znowu u mojego Męża w rodzinie bliźniaki się zdarzały, jego mama ma siostry bliźniaczki [emoji16]

Ugh, mi aplikacja pokazuje że za 9 dni termin @, ale skoro owulacja była na 99% w poniedziałek to licząc 14 dni od owulacji, to się przesunie do 21 sierpnia. A ja jajko zaniosę do tego czasu [emoji23]

To daj znać o której masz? Ja w sobotę po badaniu idę prosto na rodzinną imprezę i jak mi coś powie lekarz niepocieszajacego to nie wiem jak ja tą imprezę przeżyje :(
Przeżyjesz Kochana, nie można się tak łamać. [emoji8][emoji8][emoji8] Jesteśmy z Tobą i wierzymy, że wszystko się ułoży [emoji8]
Na pewno dam znać cokolwiek będzie, bardzo mnie wspieracie, także cokolwiek będzie to dam znać, ale ogólnie bardzo się boję
Trzymam kciuki [emoji8] już chce gratulować [emoji16]

Ja też bym nie narzekała na bliźniaki tylko boje się trochę takiej ciąży. Ale moi rodzice i mąż tak się ekscytują na widok podwójnych wózków że aż mi się śmiać chce. Tato mój powiedział że jak będą bliźniaki to on kupuje dla nich wózek :D

Ja też bym z bliźniaków się ucieszyła [emoji16]
Ale to znowu u mojego Męża w rodzinie bliźniaki się zdarzały, jego mama ma siostry bliźniaczki [emoji16]

Ugh, mi aplikacja pokazuje że za 9 dni termin @, ale skoro owulacja była na 99% w poniedziałek to licząc 14 dni od owulacji, to się przesunie do 21 sierpnia. A ja jajko zaniosę do tego czasu [emoji23]

Przeżyjesz Kochana, nie można się tak łamać. [emoji8][emoji8][emoji8] Jesteśmy z Tobą i wierzymy, że wszystko się ułoży [emoji8]Trzymam kciuki [emoji8] już chce gratulować [emoji16]
A jak ja bym chciała już przyjmować te gratulacje :)

Ja też bym nie narzekała na bliźniaki tylko boje się trochę takiej ciąży. Ale moi rodzice i mąż tak się ekscytują na widok podwójnych wózków że aż mi się śmiać chce. Tato mój powiedział że jak będą bliźniaki to on kupuje dla nich wózek :D
Tez mi się marzą;) dasz radę na imprezie. Nawet nie wiemy jakie jesteśmy silne. Choć dobrze jest popłakać sobie w domu żeby ciśnienie zeszło;)

reklama
Do góry