reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Większość z Was pisze, że odczuwa jakieś bóle lub inne dolegliwości podczas owulacji a ja nic :/ Dziś biegnę do apteki po termometr. Paski już mam więc będę zaczynać pomiary ale nie wytrzymam żeby zacząć dopiero od początku cyklu.
Kiedy Wy się przytulacie? Tzn przed owulacja? Czy dopiero jak nastąpi wzrost temperatury? Wybaczcie za takie pytania ale jestem w tym jeszcze zielona. Nie wiedziałam że zajście w ciążę może być takie trudne :(

reklama
Wiatraki fajne fajne bo za 1 zamachem masz dwójkę. Raz się meczysz z porodem i z brzuchem a masz 2 ślicznych dzieciaczkow :biggrin2:
Vici32, będzie dooobrze!!! :)

Wiatraki fajne fajne bo za 1 zamachem masz dwójkę. Raz się meczysz z porodem i z brzuchem a masz 2 ślicznych dzieciaczkow :biggrin2:
Vici32, będzie dooobrze!!! :)
Tak, dlatego napisałam, ze fajnie by było, ale ta spacerówka rozbujala wyobraźnię, szeroka i zapewne ciężka ;) wszystko x 2 odrazu :) wyzwanie na początku na pewno, ale tez i 2x radość :)

reklama
Do góry