reklama
AsiaIN
Fanka BB :)
Przykro mi...ale nowy cykl, nowe nadziejeDziewczyny dostałam @. Także niestety nie Udało się tym razem
KiedyPytam
Dziewczyny napiszcie która się stara której się udało, która testuje, która już testowała ale niestety nie wyszło odswiezymy trochę ten wątek.
Czaaroffnicaa
Przykro mi... Walka na nowo w kolejnym cyklu.Dziewczyny dostałam @. Także niestety nie Udało się tym razem
Mi zawsze potrzeba tak dwa-trzy dni zeby sie uspokoic i pozbierac. To juz tak dlugo trwa, ze ostatnio z miesiaca na miesiac rozczarowania sa dla mnie nie do zniesienia...
Trzymam kciuki za nas wszystkie !
adzik
Ja wracam po stracie w sierpniu zeszłego roku, cały ten czas leczylam toxo, co się teraz okazało że spokojnie mogłam zacząć starania wcześniej...Dziewczyny napiszcie która się stara której się udało, która testuje, która już testowała ale niestety nie wyszło odswiezymy trochę ten wątek.
W każdym bądź razie zaczynam od nowa 1 cykl starań.
Spazientito
Dziewczyny dostałam @. Także niestety nie Udało się tym razem
Przykro ale jak mówiły dziewczyny - nowy cykl, nowe nadzieje!
Dziewczyny napiszcie która się stara której się udało, która testuje, która już testowała ale niestety nie wyszło odswiezymy trochę ten wątek.
Ja się intensywnie będę starać w ten weekend i początek przyszłego tygodnia :-) I w środę zobaczymy czy owulacja była czy nie. Na weekend wyjeżdżamy, także pisać nie będę ;-)
ania280891
Ja czekam na zielone światło po poronieniu.
KiedyPytam
Przykro miJa czekam na zielone światło po poronieniu.
KiedyPytam
A ja się w tym cyklu średnio staram bo 13 dc na USG nowy lekarz mi powiedział że nie będzie najprawdopodobniej owulacji bo mam torbiel na lewym. Ale w przypuszczalnym terminie owu prawy mnie bolał jak cholera. Idę jutro do mojego starego lekarza i zobaczę czy ten nowy miał rację. Dziś 17 dc. Nadziei nie mam żadnych w tym miesiącu. W zeszlym miałam ogromne była owulacja, pęcherzyk pękł, było grube Endo, ciąży nie było ale okres dostałam dopiero 3 tygodnie po owu. Ciągle mam plamienia między okresami. Zrobiłam w zeszłym miesiącu stos testów a w tym nie robię już nic .....
reklama
Czaaroffnicaa
My staramy sie z mezem w sumie ponad 3 lata. Mielismy przerwy kilka mcy ze wzgledu na wariacje z moja niedoczynnoscia i problemy z wysoka prolaktyna. Teraz 14 cykl z rzedu. W czasie tych prob maz na leczeniu farmakologicznym, bo wyszly mu kiepskie wyniki badan nasienia. Ja po badaniach hormonalnych, walka ze spadkiem TSH i prolaktyny, bo sprawialy, ze moje cykle byly bezowulacyjne. W czerwcu TSH 2.6, prolaktyna spadek. Ostatnie 4 cykle pod rzad byla piekna owu, ale ciazy dalej nie ma...Dziewczyny napiszcie która się stara której się udało, która testuje, która już testowała ale niestety nie wyszło odswiezymy trochę ten wątek.
W nastepnym miesiacu zaczynamy leczenie na miejscu, bo wyjazdy na wizyty i badania do PL dodatkowo mnie stresowaly i dobijały. Zobaczymy co nas czeka...