KiedyPytam
Fanka BB :)
A ja w tym cyklu bardzo mało śluzu płodnego...Az się zastanawiam czy ten cykl ma jakiekolwiek szanse. Chyba że to przez częste starania jakoś tak się porobiło?? Widzę to!!!!
Trzymam kciukiChyba bym nie wytrzymała i testowałaspróbuj jutro rano, trzymam mocno kciukiBoże, a nie chcesz tego z innym lekarzem skonsultować??? Przecież to nie jest nai trochę normalne.... Martwi mnie to, co piszesz....
Mnie też to martwi .... Albo wiesz co.... Nie,nie to nie martwi. Mnie to już wku#"$a .... Nie wiem już nic jestem totalnie zdezorientowana. Byłam u ponoć bardzo dobrego lekarza, już czwarty w tym roku. A on tak podszedł do sprawy. Nie wiem co teraz. Krwawie, brzuch boli... Że tamten przyjmuje 100 km od mojego miasta to chyba pójdę spowrotem do tego co dotychczas chodziłam niech coś radzi.A ja w tym cyklu bardzo mało śluzu płodnego... [emoji2356] Az się zastanawiam czy ten cykl ma jakiekolwiek szanse. Chyba że to przez częste starania jakoś tak się porobiło?? Widzę to!!!!
Trzymam kciuki[emoji110][emoji110][emoji110]Chyba bym nie wytrzymała i testowała [emoji16] spróbuj jutro rano, trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110]Boże, a nie chcesz tego z innym lekarzem skonsultować??? Przecież to nie jest nai trochę normalne.... Martwi mnie to, co piszesz.... [emoji17]