reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

IMG_5885.JPG

Dziewczyny widzicie ten cień cienia czy mam omamy??

reklama
Nic mi nie powiedział. Mam jedną 28x23 druga 23x9

W jednym jajniku? Kiedy masz następną wizytę? Ja bym uważała na Twoim miejscu, konsekwencje pęknięcia torbieli mogą być bardzo poważne. Ja miałam zakaz współżycia i uprawiania sportu do momentu jej wchłonięcia.

@Sysiq coś widzę, ale naprawdę cień cienia :-) Oby za kilka dni była wyraźna druga kreska :-)

Dziewczyny a się zastanawiam tak..... Ehhhh lekarz mi powiedział że owu nie będzie. A mam tyle śluzu płodnego że gdyby nie ta wiedza byłabym święcie przekonana że będę miała owulację :(
Ja, gdy mialam cykle bezowulacyjne przez wysokie TSH i prolaktyne, bylam pewna ze wszystko jest ok. Sluz byl, mokro bardzo... a dopiero gdy zaczelismy z lekarzem sprawdzac okazalo sie ze ledwo 1 na 5 cykli byla owu :(
A reke bym sobie dala uciac, ze mam owu na pewno!
Wiesz, moze to kwestia, ze lekarz z gory zalozyl ze sa to torbiele aktywne i dezaktywuja cykl? Bez konkretnych badan ciezko to stwierdzic... Ale gdy torbiele nie sa aktywne, i po prostu sie wchlaniaja z cyklu na cykl to uwazam ze nie zaburzy to owu z niezmienionego jajnika...

KiedyPytam monitoring zawsze pomoze, macie dopiero 5 cykl, ale ja faktycznie w ciaze moje zachodzilam za 1 razem. W tamtym mcu nie udalo sie ale cykl mi sie skrocil o 2 dni i wyszlo, ze kochalismy sie po owu teoretycznie.
3mam kciuki Kochana

Dziewczyny jutro mam termin @. Piersi niby nie bolą jak dotykam, ale czuje że bolą mnie jakby w środku, takie prądy mnie przechodzą. A tak to noc nadzwyczajnego nie czuje. Nie robię jeszcze testu, bo nie chce zrobić to za szybko. Któraś z Was też ma termin teraz niedługo? Jak się czujecie ?

My na wakacjach, wg kalendarzyka owu ma byc w sobote, ale tamten cykl byl 2 dni.krotszy to obstawiam tak czwartek-sobota.
Ale zaczal sie juz i zastanawiam sie czy nie za wczesnie?
Dlatego zeby soecjalnie nie liczyc i cieszyc sie soba juz zaczelismy id dzisiejszej nocy hihi i zobaczymy

reklama
Do góry