Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic mi nie powiedział. Mam jedną 28x23 druga 23x9To zależy od tego jak są duże. Ja przy mojej 4cm miałam zakaz, bo mogła pęknąć.
Nic mi nie powiedział. Mam jedną 28x23 druga 23x9
Ja, gdy mialam cykle bezowulacyjne przez wysokie TSH i prolaktyne, bylam pewna ze wszystko jest ok. Sluz byl, mokro bardzo... a dopiero gdy zaczelismy z lekarzem sprawdzac okazalo sie ze ledwo 1 na 5 cykli byla owuDziewczyny a się zastanawiam tak..... Ehhhh lekarz mi powiedział że owu nie będzie. A mam tyle śluzu płodnego że gdyby nie ta wiedza byłabym święcie przekonana że będę miała owulację
ja widze cien, ile dni przed @?
ja widze cien, ile dni przed @?
Coś widać , jak dla mnie jeśli pojawiła się do 5 min ,to można po cichu gratulować