reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Transfer odwołany, brak środków od Ministerstwa, już za dużo są ponad kreskę i czekają od Ministerstwa kiedy mogą ruszyć. Już przekroczyli kwotę która mogli dokoptowac. K*** zawsze ja jak już jest prosta zawsze coś wyrobią...
Ja bym straciła do nich zaufanie… ciagle coś innego gadaja.
I tak bardzo mi przykro ze nici z transferu 😭

Ja melduję że już też po wizycie w klinice. Na ten moment wszystko wygląda ok, w następnym tygodniu kolejne USG żeby sprawdzić jak tam pecherzyk rośnie dominujący. Transfer najprawdopodobniej około 10-12 grudnia. O żadnym braku środków nikt się nie zająknął nawet u mnie, uff! 😅
@anyżowa kiedy przylatujesz na transfer? :)
Widzisz pewnie gdybym dostała 3 dni temu okres, nie pytałabym to zrobiliby a tu zapytałam i nie zrobią... bo mówil że kończą te co już zaczęły. Widzisz @spekoppar_ w sobotę ma monitoring w tej samej klinice i w przyszłym tygodniu pewnie transfer...
Szef stał nademna i ciężko mi było rozmawiać.
Ale wkurw mam na maksa...

Ja melduję że już też po wizycie w klinice. Na ten moment wszystko wygląda ok, w następnym tygodniu kolejne USG żeby sprawdzić jak tam pecherzyk rośnie dominujący. Transfer najprawdopodobniej około 10-12 grudnia. O żadnym braku środków nikt się nie zająknął nawet u mnie, uff! 😅
@anyżowa kiedy przylatujesz na transfer? :)
Super że wszystko się dobrze zapowiada😍 No to będziemy miały najprawdopodobniej w podobnym czasie😃
Ja mam 6.12 podgląd usg jak bedzie git 5 dni później transfer .
Właśnie ciekawe czy wypadnie mi 10 czy 11 wizytę mam rano, nie wiem czy od tego dnia leki czy od następnego dostanę 🤔

reklama
Widzisz pewnie gdybym dostała 3 dni temu okres, nie pytałabym to zrobiliby a tu zapytałam i nie zrobią... bo mówil że kończą te co już zaczęły. Widzisz @spekoppar_ w sobotę ma monitoring w tej samej klinice i w przyszłym tygodniu pewnie transfer...
Szef stał nademna i ciężko mi było rozmawiać.
Ale wkurw mam na maksa...
No właśnie w przyszłym tygodniu napewno nie transfer. Jestem świeżo po okresie. Mam długie cykle, a podchodzę na naturalnym.
Zaczęłam się stresować :D

Do góry