Mimi92
Fanka BB :)
Ehh dziewczyny, tak czytam o czym dziś piszecie i się chyba załamuję do końca [emoji3525] u mnie mama ma nas 4 i z żadną ciążą nie miała problemów. Siostra ma dwóch synów ale miała z początku problemy z zajściem, badań milion jakieś leki, w końcu się udało. Brat teraz wpadkę zaliczył z dziewczyną którą ledwo zna i średnio chcą się "bawić" w rodzicielstwo... A my chcemy maleństwu gwiazdkę z nieba ściągnąć to zajść nie możemy... Brałam antykoncepcje przed którą miałam idealnie równe cykle to po odstawieniu zaczęły się skracać i teraz mam bardzo różnie ale nie dłużej niż 26 dni. Nigdy nie plamilam przed @ to teraz dzień lub dwa zanim się udało rozkręci mam kakao... Obawiam się że problem jest raczej ze mną choć już kiedyś zaszłam ale było puste jajo. I teraz też czuję że nic z tego [emoji3525]Ja też się pocieszam, że moja mama bez problemu 3, siostry po 2, bracia męża też mają dzieci, choć jeden swoje odczekal...
Pójdę do apteki i spytam może pani coś dobrego doradzi.
Po moim widać, ze mu tez mega zalezy - zawsze mu zależało... jak w tym miesiącu po wizycie u ginekologa powiedziałam, że to dziś ten dzien to wieczorem ze stresu nie mógł skonczyc biedak... więcej następnym razem nic po prostu mu nie powiem [emoji23]