reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

@KiedyPytam możemy przybić sobie mam podobną sytuację do Ciebie. 29 lat, nie mam dzieci. Najpier zmieniałam pracę, teraz w firmie osiedliłam sie na dłużej, wiec odpowiedni czas dla mnie na 1 dziecko - dom jest, praca jest, ukochany mężczyznau boku jest ( w końcu i on zdecydowal sie na 2 dziecko). A tu ciąży nie ma. Zmieniam lekarza, może cos pomoże- tabletki jakies, zastrzyki. W poniedzialek bardzo zle sie czulam jak testy i beta znowu wyszly negatywne a okres spóźnia sie od piatku (!)
Ostatnio zaczęłam myśleć o inseminacji. Znam przypadek, że po 2 latach starań naturalnych inseminacja za 1 razem pomogla...
Myślałaś o tym ? Ja po woli zaczynam sie zastanawiać i przez glowe mi to przechodzi...

reklama
Hej dziewczyny, podczytuje was czasami.
My z mężem się staramy niecały rok. W październiku straciłam ciąże i teraz nie mogę zajść.
Robiłam badania prolaktyny czynnościowa, progesteron i tsh. Żaden nie wyszedł dobrze [emoji848]
Więc u mnie chyba tu jest problem.

Hej dziewczyny, podczytuje was czasami.
My z mężem się staramy niecały rok. W październiku straciłam ciąże i teraz nie mogę zajść.
Robiłam badania prolaktyny czynnościowa, progesteron i tsh. Żaden nie wyszedł dobrze [emoji848]
Więc u mnie chyba tu jest problem.
Konsultowalas wyniki z lekarzem??

reklama
Do góry