reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Właśnie że nie mam nic stwierdzonego. Do wszystkich nieprawidłowości dochodziłam sama chociaz chodziłam naprawdę do dobrych lekarzy i to prywatnie. Mam plamienia w cyklu rozumie raz po okresie raz przed okresem raz krótki cykl raz długi. Niby brakuje porgesteronu ale jak biorę progesteron to nadal plamie i okres się skraca. W tym cyklu nie wzięłam progesteronu i cykl wydłużył się do 36 dni. Ale nie miałam plamień o dziwo. Jedynie teraz od 4 dni plamie jak na okres i się nie rozkręca. .... Oj dużo by opowiadać. Teczka papierów, badań, setki wizyt i diagnozy dalej brak. a wyniki wszystkie dobre.
A jak drożność? Miałaś?

reklama
Moja siostra takie plamienia między @ miała przez nadżerkę , nieregularny cykl kurcze zawsze z jakiegoś powodu jest ,u mnie problem z prolaktyna był , ja zaczęłam się starać mając 30 lat , teraz 32 i 31 tydzień ciąży , fakt po 2 poronieniach , kiedypytam uda Ci się , głowa też dużo blokuje ,wiem

A ja właśnie wracam z wakacji. Nie widzę żadnych objawów zwiastujacych ciążę, a to już był 4 cykl starań. Miesiączka w weekend...

Dzień dobry.
Kasia, Smerfetka jak u was sytuacja?
U mnie już test biały więc pregnylu nie ma. Zajęło mu to 7 dni od podania.
Brzuch mnie okropnie boli tak ze wszystko jak w każdym cyklu. Buuu

Cześć dziewczyny chciałabym do was dołaczyć to mój 11 cykl staran o 3 maluszka plus po drodze jedno poronienie
Witaj :)

Ja już po wizycie u lekarza. Mamy zielone światło na ten cykl :) 5-9dc CLO i recepta na ovitrelle, czyli ten sam zestaw co w poprzednim cyklu :)
3 mam kciuki :)

Tak sobie z ciekawości patrzyłam właśnie na kalkulatory ciąży i porodu.natknelam się na kalkulator płci dzieci gdzie na podstawie wieku matki i miesiąca zapłodnienia kalkuluje plec:-D :-D :-D w tym miesiącu jeśli zaskoczyło będzie dziewczynka :-D hihihi:-)

A serio mówiąc marzę o drugiej coreczce❤
Serio, jest coś takiego? Nie wierzę w to ale podrzuć linka ‍♀️

Dzięki dziewczyny ale ogólnie mam zalamke. Jeszcze jak dzisiaj mi tak całkiem zniknął okres miałam taką nadzieję.... :( Mi już się nie chce wierzyć że się uda. Cykl raz 25 dni raz 36 dni. Plamień mniej ale jednak nadal są. Ja już nie wierzę że kiedykolwiek będę miała dziecko :( czas się chyba z tym marzeniem pożegnać :( marzę o tym od 5 lat i chyba czas odpuścić :( najpierw 4 lata odkladania bo praca, a jak już praca to problem z cyklami, a jak się lekko unormowało i niby jest owu, wszystko gra, a ciąży nie widać :( :( :( normalnie dość.....
30 I to mnie zalamuje
Proszę Cię, jesteś jeszcze młoda, głowa Cię blokuje.... Odpuść, skoro nie ma żadnych przeciwwskazań, chorób, to zaskoczy, tylko... (jak to głupio brzmi) mniej się staraj :*

A ja się obudziłam ze stresem, śniło mi się że byłam na lotnisku z moją babcia, i byłam w trakcie poronienia i głosowań się jak pobrać próbki dla lekarzy do badań..... Ma-sa-kra ‍♀️

reklama
Witaj :)

3 mam kciuki :)

Serio, jest coś takiego? Nie wierzę w to ale podrzuć linka ‍♀️

Proszę Cię, jesteś jeszcze młoda, głowa Cię blokuje.... Odpuść, skoro nie ma żadnych przeciwwskazań, chorób, to zaskoczy, tylko... (jak to głupio brzmi) mniej się staraj :*

A ja się obudziłam ze stresem, śniło mi się że byłam na lotnisku z moją babcia, i byłam w trakcie poronienia i głosowań się jak pobrać próbki dla lekarzy do badań..... Ma-sa-kra ‍♀️
:* Dzieki

Do góry