A jak drożność? Miałaś?Właśnie że nie mam nic stwierdzonego. Do wszystkich nieprawidłowości dochodziłam sama chociaz chodziłam naprawdę do dobrych lekarzy i to prywatnie. Mam plamienia w cyklu rozumie raz po okresie raz przed okresem raz krótki cykl raz długi. Niby brakuje porgesteronu ale jak biorę progesteron to nadal plamie i okres się skraca. W tym cyklu nie wzięłam progesteronu i cykl wydłużył się do 36 dni. Ale nie miałam plamień o dziwo. Jedynie teraz od 4 dni plamie jak na okres i się nie rozkręca. .... Oj dużo by opowiadać. Teczka papierów, badań, setki wizyt i diagnozy dalej brak. a wyniki wszystkie dobre.
reklama
Fado123
Fanka BB :)
Moja siostra takie plamienia między @ miała przez nadżerkę , nieregularny cykl kurcze zawsze z jakiegoś powodu jest ,u mnie problem z prolaktyna był , ja zaczęłam się starać mając 30 lat , teraz 32 i 31 tydzień ciąży , fakt po 2 poronieniach , kiedypytam uda Ci się , głowa też dużo blokuje ,wiem
4 cykl to jeszcze mało, wiele dziewczyn dużo dłużej tutaj się stara ja np. Już ponad rokA ja właśnie wracam z wakacji. Nie widzę żadnych objawów zwiastujacych ciążę, a to już był 4 cykl starań. Miesiączka w weekend...
Hostessa92
Zaciekawiona BB
Nasz też czwarty. Dziś powinnam dostać miesiączke, nie dostalam zrobilam test, ale plytka jest tak blada ze juz nie mam nadzieiA ja właśnie wracam z wakacji. Nie widzę żadnych objawów zwiastujacych ciążę, a to już był 4 cykl starań. Miesiączka w weekend...
KiedyPytam
To tak jak jaA ja właśnie wracam z wakacji. Nie widzę żadnych objawów zwiastujacych ciążę, a to już był 4 cykl starań. Miesiączka w weekend...
nnat.
WitajCześć dziewczyny chciałabym do was dołaczyć to mój 11 cykl staran o 3 maluszka plus po drodze jedno poronienie
3 mam kciukiJa już po wizycie u lekarza. Mamy zielone światło na ten cykl 5-9dc CLO i recepta na ovitrelle, czyli ten sam zestaw co w poprzednim cyklu
Serio, jest coś takiego? Nie wierzę w to ale podrzuć linka Tak sobie z ciekawości patrzyłam właśnie na kalkulatory ciąży i porodu.natknelam się na kalkulator płci dzieci gdzie na podstawie wieku matki i miesiąca zapłodnienia kalkuluje plec w tym miesiącu jeśli zaskoczyło będzie dziewczynka hihihi:-)
A serio mówiąc marzę o drugiej coreczce❤
Dzięki dziewczyny ale ogólnie mam zalamke. Jeszcze jak dzisiaj mi tak całkiem zniknął okres miałam taką nadzieję.... Mi już się nie chce wierzyć że się uda. Cykl raz 25 dni raz 36 dni. Plamień mniej ale jednak nadal są. Ja już nie wierzę że kiedykolwiek będę miała dziecko czas się chyba z tym marzeniem pożegnać marzę o tym od 5 lat i chyba czas odpuścić najpierw 4 lata odkladania bo praca, a jak już praca to problem z cyklami, a jak się lekko unormowało i niby jest owu, wszystko gra, a ciąży nie widać normalnie dość.....
Proszę Cię, jesteś jeszcze młoda, głowa Cię blokuje.... Odpuść, skoro nie ma żadnych przeciwwskazań, chorób, to zaskoczy, tylko... (jak to głupio brzmi) mniej się staraj :*30 I to mnie zalamuje
A ja się obudziłam ze stresem, śniło mi się że byłam na lotnisku z moją babcia, i byłam w trakcie poronienia i głosowań się jak pobrać próbki dla lekarzy do badań..... Ma-sa-kra
reklama
KiedyPytam
:* DziekiWitaj
3 mam kciuki
Serio, jest coś takiego? Nie wierzę w to ale podrzuć linka
Proszę Cię, jesteś jeszcze młoda, głowa Cię blokuje.... Odpuść, skoro nie ma żadnych przeciwwskazań, chorób, to zaskoczy, tylko... (jak to głupio brzmi) mniej się staraj :*
A ja się obudziłam ze stresem, śniło mi się że byłam na lotnisku z moją babcia, i byłam w trakcie poronienia i głosowań się jak pobrać próbki dla lekarzy do badań..... Ma-sa-kra