reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

No właśnie tak robię :) od ostatniego dnia okresu zaczęłam ale już tracę cierpliwość bo 15 dzień cyklu a paski dalej negatywne. Ale działamy co dwa dni, może paski się mylą.... Od wczoraj robię nawet dwa dziennie i nic.
Kochana jeśli ma.ciw to pocieszyć to ci to napiszę. Ja robiłam testy clearblue elektroniczne i razem z nimi robiłam zwykle strumieniowe clearblue pokazał mi buźke w 24dc a te strumieniowe nawet cień cienia kreski testowej nie pokazały. I zdecydowałam że wolę wydać na przyszły cykl 60 euro na 30 testów clearblue niż kupić za 14euro 50 testów owu paskowych.

reklama
Kurczę w dziwnym momencie test ovu wyszedł pozytywny... wydaje mi się że jak z tego skoku jutro wyskoczy Ci znów wysoko to będzie ovu. A teraz test pokazał Ci że będzie, ale może być jakieś przesunięcie...
Test owu pokazał mi pozytyw 30 czerwca. Temperatura tak skacze ponieważ może raz mocniej raz lżej przytrzymuje termometr językiem. Dlatego kolejny cykl mam zamiar mierzyć temp w pochwie i robić testy owu od pierwszego dnia zaraz po @ tak na wszelki wypadek.

Test owu pokazał mi pozytyw 30 czerwca. Temperatura tak skacze ponieważ może raz mocniej raz lżej przytrzymuje termometr językiem. Dlatego kolejny cykl mam zamiar mierzyć temp w pochwie i robić testy owu od pierwszego dnia zaraz po @ tak na wszelki wypadek.
Myślisz że to od tego? Ja cały czas mierze pod językiem i nawet czasami jak chciałam zobaczyć więcej niż pokazywali to robiłam ponownie... Ale kreska drgnela Max o 0,01...

Myślisz że to od tego? Ja cały czas mierze pod językiem i nawet czasami jak chciałam zobaczyć więcej niż pokazywali to robiłam ponownie... Ale kreska drgnela Max o 0,01...
Ja nie mierze temp dwa razy pod rzad. Jest to nie wiarygodne. Tak możliwe że od tego ponieważ ja np nie umiem wyczuć czy dzisiaj trzymałam tak samo termometr językiem i ustami tak jak wczoraj. Dlatego ten cykl dokończę A od nowego zmienia miejsce.

Dzisiaj po 2 godzinnym siedzeniu na kanapie zmierzyłam temperatyre pod językiem około 20:00 i wyszła 37.07 sto C ale wiem że wieczorem ta temperatura może być podwyższona bo ruch i wogule dlatego napisałam.sobie tylko notatkę ale nie zaznaczyłam jej w żadnym kalendarzyku bo jest nie wiarygodna.

Hej dziewczyny. Od kwietnia z mężem staramy się o dzidziusia. 3dni temu zaczęłam plamic lekko w dniu spodziewanej miesiączki, dzisiaj już nie ma śladu. Brzuch lekko mnie boli, piersi nabrzmiałe ogólnie słabo się czuje i mam podwyższona temperaturę. Wczoraj robiłam Test, ale negatywny. Wizyta w piątek , myślicie , że to może być ciąża?

Hej dziewczyny. Od kwietnia z mężem staramy się o dzidziusia. 3dni temu zaczęłam plamic lekko w dniu spodziewanej miesiączki, dzisiaj już nie ma śladu. Brzuch lekko mnie boli, piersi nabrzmiałe ogólnie słabo się czuje i mam podwyższona temperaturę. Wczoraj robiłam Test, ale negatywny. Wizyta w piątek , myślicie , że to może być ciąża?
Wszystko jest mozliwe, najlepiej zrob bete. Trzymam kciuki :)

Ja nie mierze temp dwa razy pod rzad. Jest to nie wiarygodne. Tak możliwe że od tego ponieważ ja np nie umiem wyczuć czy dzisiaj trzymałam tak samo termometr językiem i ustami tak jak wczoraj. Dlatego ten cykl dokończę A od nowego zmienia miejsce.

Dzisiaj po 2 godzinnym siedzeniu na kanapie zmierzyłam temperatyre pod językiem około 20:00 i wyszła 37.07 sto C ale wiem że wieczorem ta temperatura może być podwyższona bo ruch i wogule dlatego napisałam.sobie tylko notatkę ale nie zaznaczyłam jej w żadnym kalendarzyku bo jest nie wiarygodna.
Wyslalabym wam mój dziwny wykres ale na ovufriend nie umiem go skopiować. W ogóle ja mam taką dziwną ta temperaturę i ona nie dochodzi nawet 36,30....

Te plamienie mogło być implatacyjne lub normalne plamienie które się pojawia w terminie @ i może pojawiać się nawet do końca pierwszego trymestru.

A test robiłaś o jakiej czułości? Masz możliwość iść na betę? Na USG może jeszcze nic nie widać bo jest po prostu za wcześnie.

reklama
Do góry