reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
993267

Polecę z samego rana. Ile czeka się na wynik?
Tak bardzo chcemy mieć maluszka że czasami myślę, że po prostu sobie wmawiam jakieś objawy. Do tej pory miałam regularne miesiączki i nigdy takich plamien. Od dwóch dni siedzę i czytam fora jak jakaś desperatka.... Aż wstyd się przyznać....
Nie masz się czego wstydzić. My tu wszystkie tak mamy :) ja jeszcze 2 tygodnie temu myślałam że jestem jedna, jedyna.. a tu się okazuje że takich jak ja jest wiele...

Gdzie można zakupić ten specyfik? :) :rofl: :laugh2:
Na polskich stronach widzialam dzis na ceneo opinie popatrz w google bo ja mieszkam w Irlandii i tu normalnie stacjonarnie mozna kupic, ale w Polsce tez musi byc mozliwosc zamówienia. Czekaj zaraz sprawdze :) W opiniach na fb sobie wpisz i zobacz ludzie dlugo sie starali, a tu uzyli tego zelu i pomoglo bo odzywia plemniki, poprawia ruchliwosc i żywotność. Tak ma w opisie skladu. Zawsze warto sprobowac jesli ktos dlugo sie stara. Ja akurat z tym nie mialam problemu, ale niestety straciliśmy Dzieciątko w 6tc :(

To jest pierwsza faza dopiero myślę że nie masz co przejmować się temperatura. Moja bardziej skacze jak ma Cię to pocieszyć.

Trzymasz zasad mierzenia temp?

Staram sie. W tym samym miejscu, bez ruchu, po spaniu cała noc. Jedynie to do pol godziny mi się waha czas, bo nim się ockne to kilka raz budzik musi mi zadzwonić :) ...to mówisz że nie jest tak źle? No to mierze dalej...

reklama
Staram sie. W tym samym miejscu, bez ruchu, po spaniu cała noc. Jedynie to do pol godziny mi się waha czas, bo nim się ockne to kilka raz budzik musi mi zadzwonić :) ...to mówisz że nie jest tak źle? No to mierze dalej...
Naprawdę nie masz się czym przejmować. Tak naprawdę trzeba minimum 3 cykle mierzyć temperaturę aby zobaczyć różnicę na wykresie. Każdy nasz cykl jest inny. Zwłaszcza jak się ma nieregularne cykle. Plus minus godzina jest dopuszczalna. Ale ważne jest aby były 3-4 godziny nie przerwalnego snu.

Do góry