reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Ja dzis zakupilam zel conceive plus. Ma mega dobre opinie, poczytajcie. Co prawda ja mialam problem teraz z utrzymaniem ciazy, a nie zajsciem, ale zawsze warto wspomoc.

Załączniki

• 15620971412535554461420327676161.jpg
    15620971412535554461420327676161.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 48
reklama
Te plamienie mogło być implatacyjne lub normalne plamienie które się pojawia w terminie @ i może pojawiać się nawet do końca pierwszego trymestru.

A test robiłaś o jakiej czułości? Masz możliwość iść na betę? Na USG może jeszcze nic nie widać bo jest po prostu za wcześnie.
Jak mam być szczera to nawet nie spojrzałam na czułość testu. Tak mam taką możliwość i chyba się jutro wybiorę, będę miała pewność. Wykluczam różne chorobowe dolegliwości bo nie cały miesiąc temu byłam u ginekologa i wszystko bylo w porządku

Jak mam być szczera to nawet nie spojrzałam na czułość testu. Tak mam taką możliwość i chyba się jutro wybiorę, będę miała pewność. Wykluczam różne chorobowe dolegliwości bo nie cały miesiąc temu byłam u ginekologa i wszystko bylo w porządku
To tak zrób idź na betę to jest pewniejsze ja w te testy już nie wierzę robione są na jedno kopyto. Jedynie co to jeszcze sprawdzają się clearblue testy ciazowe cyfrowe. Też fajna sprawa bo mniej więcej pokażą ci kto tc jeśli jesteś w ciąży.

Jeśli wynik bety będzie powyżej 5 to sprawdź przyrost po 48h i będziesz widziała czy ciaza rozwija się prawidłowo. I później tylko umówić się do gin 6-7 tc żeby było już widać zarodek i serduszko i potwierdzić ciążę.

To tak zrób idź na betę to jest pewniejsze ja w te testy już nie wierzę robione są na jedno kopyto. Jedynie co to jeszcze sprawdzają się clearblue testy ciazowe cyfrowe. Też fajna sprawa bo mniej więcej pokażą ci kto tc jeśli jesteś w ciąży.

Jeśli wynik bety będzie powyżej 5 to sprawdź przyrost po 48h i będziesz widziała czy ciaza rozwija się prawidłowo. I później tylko umówić się do gin 6-7 tc żeby było już widać zarodek i serduszko i potwierdzić ciążę.
Polecę z samego rana. Ile czeka się na wynik?
Tak bardzo chcemy mieć maluszka że czasami myślę, że po prostu sobie wmawiam jakieś objawy. Do tej pory miałam regularne miesiączki i nigdy takich plamien. Od dwóch dni siedzę i czytam fora jak jakaś desperatka.... Aż wstyd się przyznać....

Tak bardzo chcemy mieć maluszka że czasami myślę, że po prostu sobie wmawiam jakieś objawy. Do tej pory miałam regularne miesiączki i nigdy takich plamien. Od dwóch dni siedzę i czytam fora jak jakaś desperatka.... Aż wstyd się przyznać....
Nie masz się czego wstydzić. Bardzo dobrze zrobiłaś że napisałaś.

Jak pójdziesz z samego rana to wynik może być do 17 tego samego dnia lub nawet następnego dnia. Możesz pow w labo że chcesz wynik online. I sobie wynik sprawdzisz siedząc w domu. Trzymam mocno kciuki aby wyszła pozytywna i wszystko było w porzadku[emoji110][emoji173]

Nie masz się czego wstydzić. Bardzo dobrze zrobiłaś że napisałaś.

Jak pójdziesz z samego rana to wynik może być do 17 tego samego dnia lub nawet następnego dnia. Możesz pow w labo że chcesz wynik online. I sobie wynik sprawdzisz siedząc w domu. Trzymam mocno kciuki aby wyszła pozytywna i wszystko było w porzadku[emoji110][emoji173]
Dzięki kochana, napisze jutro co i jak jestem w dobrej myśli

Nie ma sie czego wstydzic, skoro czlowiek bardzo pragnie to wyczekuje i to jest normalne.

reklama
Dzięki kochana, napisze jutro co i jak jestem w dobrej myśli
Będę się razem z Tobą denerwowala do póki nie będzie wyniku. Postaraj się jutro po pobraniu krwi czymś zająć i nie patrzeć na zegarek bo strasznie będzie ci się czas ciągnął. Też jestem dobrej myśli że Ci się udało. Trzymam mocno kciuki kochana[emoji110]

Do góry