Haha muszę kiedyś wypróbować ten sposób oby teraz się to nie sprawdziło ...Ja jak chciałam żeby okres po prostu przyszedł w terminie ,to wyciągałam test i już była @ ha ha , a może u Ciebie będą 2 kreseczki ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha muszę kiedyś wypróbować ten sposób oby teraz się to nie sprawdziło ...Ja jak chciałam żeby okres po prostu przyszedł w terminie ,to wyciągałam test i już była @ ha ha , a może u Ciebie będą 2 kreseczki ?
U mnie niestety wszystko wskazuje że @ przyjdzie pewnie się spóźni z tego stresu i wszystkiego ale ten cykl nie różni się niczym od poprzedniego
Coś jest na rzeczy ale powtórz ale warto powtórzyć test tak za dwa dni lub iść na betę żeby potwierdzić.Dziś mój 28 dzień cyklu termin @ mam na jutro. Oczywiście nie wytrzymała zrobiłam test. Temperatura nie spada jeszcze. I wyszedł cień co myślicie. Zobacz załącznik 981306
Powtórzę napewno ale nadzieja mała jest.Coś jest na rzeczy ale powtórz ale warto powtórzyć test tak za dwa dni lub iść na betę żeby potwierdzić.
Dziś mój 28 dzień cyklu termin @ mam na jutro. Oczywiście nie wytrzymała zrobiłam test. Temperatura nie spada jeszcze. I wyszedł cień co myślicie. Zobacz załącznik 981306
Ja tam widzę drugą kreseczkę [emoji7] po cichu gratuluję! [emoji106]Dziś mój 28 dzień cyklu termin @ mam na jutro. Oczywiście nie wytrzymała zrobiłam test. Temperatura nie spada jeszcze. I wyszedł cień co myślicie. Zobacz załącznik 981306
Jest dobrze ja bym testu nie powtarzała tylko na betę poszła i za 2 dni powtórzyćDziś mój 28 dzień cyklu termin @ mam na jutro. Oczywiście nie wytrzymała zrobiłam test. Temperatura nie spada jeszcze. I wyszedł cień co myślicie. Zobacz załącznik 981306