młoda1994
Fanka BB :)
Hah teraz będę w to wierzyć A okaże się że okres przyjdzie z dużym opóźnieniem lub zaniknie z jakiegoś powodu.I będziesz, tylko mocno w to wierz [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hah teraz będę w to wierzyć A okaże się że okres przyjdzie z dużym opóźnieniem lub zaniknie z jakiegoś powodu.I będziesz, tylko mocno w to wierz [emoji6]
Ciężko stwierdzić ,a może akurat się uda ,wiem jak to jest jak bardzo się chce ,miałam dokładnie tak samo ,trzymam kciuki żeby Tobie się udałoNajbardziej się właśnie boję tego że ta intuicja w tym cyklu mnie zawiedzie.
Dziękuję kochana. Fajnie że jeszcze ktoś mnie rozumie co czuje i że mam obawy i wogule.Ciężko stwierdzić ,a może akurat się uda ,wiem jak to jest jak bardzo się chce ,miałam dokładnie tak samo ,trzymam kciuki żeby Tobie się udało
Młoda wydaje mi się, że każda ma obawy. Ale one są po to żeby je pokonywać i być jeszcze silniejszą [emoji6] tak więc głowa do góry i trzymam kciuki za środę [emoji110]Dziękuję kochana. Fajnie że jeszcze ktoś mnie rozumie co czuje i że mam obawy i wogule.
Jak nie będę dużo pila w nocy i dam rady bez picia w nocy to jutro zrobię test a jeśli będę pila to bez sensu bo mocz będzie bardzo roscieczony i test nie wyjdzie A szczególności o czułości 25Młoda wydaje mi się, że każda ma obawy. Ale one są po to żeby je pokonywać i być jeszcze silniejszą [emoji6] tak więc głowa do góry i trzymam kciuki za środę [emoji110]
Ja tak samo dziś kupiłam test. Mam zrobić w środę ale korci żeby zrobić jutro rano.2 dni do @ ale korci mnie jak nie wiem [emoji51]
Dokladnie. Odkad sie lecze, to jeszcze nie mialam dobrego wyniku... I nie mam na mysli dobrego w przedziale 1-1.5, bo o tym nawet nie marze... A minal juz kawal czasu naprawde. Co jest troche lepiej to zaraz znowu tsh w gore. Nie jakos drastycznie ale jednak w gore i kombinowanie z dawkami.Współczuje kochana Tarczyca kiepsko współpracuje, bo jest wysokie TSH mimo leków?
Polecam jednak zrobić w dniu spodziewanej @ , bo dzień przed może wyjść negatyw a w dzień @ już 2 kreska wiem że korciJa tak samo dziś kupiłam test. Mam zrobić w środę ale korci żeby zrobić jutro rano.