reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Młoda wydaje mi się, że każda ma obawy. Ale one są po to żeby je pokonywać i być jeszcze silniejszą [emoji6] tak więc głowa do góry i trzymam kciuki za środę [emoji110]
Jak nie będę dużo pila w nocy i dam rady bez picia w nocy to jutro zrobię test a jeśli będę pila to bez sensu bo mocz będzie bardzo roscieczony i test nie wyjdzie A szczególności o czułości 25

Współczuje kochana :( Tarczyca kiepsko współpracuje, bo jest wysokie TSH mimo leków?
Dokladnie. Odkad sie lecze, to jeszcze nie mialam dobrego wyniku... I nie mam na mysli dobrego w przedziale 1-1.5, bo o tym nawet nie marze... A minal juz kawal czasu naprawde. Co jest troche lepiej to zaraz znowu tsh w gore. Nie jakos drastycznie ale jednak w gore i kombinowanie z dawkami.
Super bo Hashi w uspieniu, anty mam ok po prawie 4 latach.

Hej dziewczyny tak czytam wasze wypowiedzi i ja testuje dopiero w niedziele w dniu spodziewanej @ ale tez bym juz chciala wiedziec czy zafasolkowalam. I to ze zatestuje w niedziele to tez niewiem czy nie za wczesnie bo rano zrobie test wyjdzie negatywny a pewnie popoludniu przyjdzie @ bo u mnie moze przyjsc o kazdej porze i dosc ze mnie korci zeby jak najszybciej to z drugiej strony sie boje ze zatestuje i @ odrazu przyjdzie bo stres oczekiwania odpusci[emoji53]

reklama
Ja jak chciałam żeby okres po prostu przyszedł w terminie ,to wyciągałam test i już była @ ha ha , a może u Ciebie będą 2 kreseczki ?

Do góry