reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Ja mam hormony w porządku ale powiedział mi Endo że mogę brać castagnusa bo to ziołowe. Ale ja chce to brać na uregulowanie cyklu i zobaczyć czy mi pomoże bo PMS nie mam ani krwawien w środku cyklu ani przed @ też nie mam.

Jesli masz wskazania to jak najbardziej bo pomaga w uregulowaniu cyklu. Mi pomogl w tym zakresie bo glownie o cykle mi chodzilo a nie chcialam hormonow, ale kuracja trwala 3x 90dni z miesiacem przerwy pomiedzy kazdymi 90 dniami brania leku.

Mniej więcej taki był cel mojej wiadomości żeby raczej na własną rękę nic nie brać bo mimo że słabe jest i ziołowe moze bkyć i np. Większy problem niż jest.

Tak wiem, po prostu sie pod tym podpisuje. Nie kazda dziewczyna zdaje sobie sprawe ze mimo wszystko lek to lek. Na jedno moze pomoc, na inne zaszkodzic.
I moje osobiste zdanie jest takie, ze cudownych sposobow i lekow "na ciaze" jest tryliard w internecie ale trzeba zachowac zdrowy rozsadek

dziewczyny, jest ciąża! wynik 42,29, nie wierzę ,niesamowite uczucie :-D
a testy tak mało wyraźne wyszły. A mówią że przy 10 mlu mogą wyjść.
Gratulacje! Powtorz bede i zrob przyrost :)

Alez hutrowo fasolkujecie dziewczyny.. kurcze.. az ja nie moge przebolec ze tyle jeszcze musze czekac do testu [emoji23] wlecze sie ten czas [emoji23]

reklama
No jakaś plaga tych ciąż [emoji23] ja ten cykl muszę przeczekać bo mąż nie zjedzie.. także mam tyle czekania do zrobienia testu cała wieczność

Do góry