MisiaJasia
Fanka BB :)
Hahahahhh widzialyscie juz to? [emoji23][emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas w DE już to widziałam.Hahahahhh widzialyscie juz to? [emoji23][emoji16]Zobacz załącznik 973013
Tak, z jednej strony kusi ale z drugiej można poczekać na USG , trochę szkoda kasyHahahahhh widzialyscie juz to? [emoji23][emoji16]Zobacz załącznik 973013
Ja pewnie bym sprawdziła ale nie wiem do końca jaka masz historię i czy miałaś potwierdzane owu kiedyś.To jak myślisz sprawdzić jeszcze testami owu w tym cyklu? Zaryzykować?
Nie nie miałam bo każdy gin w Pl mnie zlewal. Powiedział że nie ma podstaw bo 3 razy byłam w ciąży tylko że straciłam wszystkie rok po roku.Ja pewnie bym sprawdziła ale nie wiem do końca jaka masz historię i czy miałaś potwierdzane owu kiedyś.
Ale wy drukujecie dziś matko.
Ktoś testował?