reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Tak ale jeśli ja pójdę w 24dc do gin to nawet może nie być śladu po płynie. Chyba że w tym cyklu znowu dostanę miesiączke na 38dc to wtedy jest możliwość zobaczenia czy pęcherzyki są czy rosnąl lub czy owu się odbyła. Ale jeśli mam dostać miesiączke w 30dc to już będzie dawno po owu i będzie tylko widział czy macica się szykuje do miesiączki.

Podobno płyn aż do miesiączki jest w tej zatoce

reklama
O to o tym nie wiedziałam. Zobaczymy co mi gin powie. Chociaż wolałabym żeby ten cykl był owocny

Pozatym jak jeszcze nie chodziłam na monitoring to moja gin nie raz mówiła mi nawet z którego jajnika była owu i ze już jest po. U mnie akurat czuć owu , ta strona mnie ciągnie która właśnie ma uwolnić jajeczko

Pozatym jak jeszcze nie chodziłam na monitoring to moja gin nie raz mówiła mi nawet z którego jajnika była owu i ze już jest po. U mnie akurat czuć owu , ta strona mnie ciągnie która właśnie ma uwolnić jajeczko
No to super. Może mój gin też będzie widział i powie mi czy owu jest i jeśli jej nie było to będę rozmawiała z nim na temat monitoringu owu w przyszłym cyklu i o clo.

czesc, przepraszam nie udzielam się, staram się czytać i mocno kibicuję.
Trochę nerwów w pracy bo mi zabierają koleżankę z grupy i mam szkolić nową osobę a możliwe że jestem w ciąży i pokrzyżuję wszystkim plany.ech życie..
Mam dziś 12 dc, zrobiłam test , bo chcę wiedzieć naj najwcześniej. A nawet dwa! na jednym z allegro w ciągu 5 minut cień widoczny. ale wcześniej zrobiłam bobotest i negatywny...na boboteście po czasie zrobił się cień drugiej kreski. Rano zrobiłam bete i czekam na wyniki. ale mam nerwy...

Ale jestem zła wszystko przyszło z apteki tylko nie testy owu. Będę musiała zobaczyć w stacjonarnej aptece w jakich cenach i ile sztuk A jak nie to w przyszłym miesiącu jak będę zamawiać Wit znowu dla mojego m to zamówię również testy owu

Ale jestem zła wszystko przyszło z apteki tylko nie testy owu. Będę musiała zobaczyć w stacjonarnej aptece w jakich cenach i ile sztuk A jak nie to w przyszłym miesiącu jak będę zamawiać Wit znowu dla mojego m to zamówię również testy owu
mi się sprawdziły te z rossmana, 5 sztuk , strumieniowe za ok 20 zł

reklama
Hmm chyba pomyliłam fora i gdzieś indziej napisałam..ja dziś byłam na becie bo dwa testy pokazały ledwo widoczna kreskę. W sumie ten z allegro w miarę od razu a Bobo test dużo po czasie i nie wiem co mam myśleć...

Do góry