Super Agus, gratulacje!!! [emoji3059]dziewczyny, jest ciąża! wynik 42,29, nie wierzę ,niesamowite uczucie
a testy tak mało wyraźne wyszły. A mówią że przy 10 mlu mogą wyjść.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super Agus, gratulacje!!! [emoji3059]dziewczyny, jest ciąża! wynik 42,29, nie wierzę ,niesamowite uczucie
Tak tak bo to się właśnie tak robi. Zobaczymy czy mi pomoże. Jeśli będę musiała zrobić takich 6 kuracji i żeby pomogło to jest warto i się poświęcęJesli masz wskazania to jak najbardziej bo pomaga w uregulowaniu cyklu. Mi pomogl w tym zakresie bo glownie o cykle mi chodzilo a nie chcialam hormonow, ale kuracja trwala 3x 90dni z miesiacem przerwy pomiedzy kazdymi 90 dniami brania leku.
dziewczyny, jest ciąża! wynik 42,29, nie wierzę ,niesamowite uczucie
Ja zrobiłam zapas testów owu. Kupiłam clearblue i do tego 10 testów w komplecie było i dodatkowo 3 opakowania po 5 sztuk testów owu strumieniowych i będę testować od przyszłego cyklu. Zastanawiam się czy w tym cyklu jeszcze nie sprawdzić testami owu dzisiaj mam 18dc i nie wiem czy nie zmarnuje testów owu na ten cykl.Gratulacje! Powtorz bede i zrob przyrost
Alez hutrowo fasolkujecie dziewczyny.. kurcze.. az ja nie moge przebolec ze tyle jeszcze musze czekac do testu [emoji23] wlecze sie ten czas [emoji23]
a jakie masz cykle? u mnie owu była w 21 dniuJa zrobiłam zapas testów owu. Kupiłam clearblue i do tego 10 testów w komplecie było i dodatkowo 3 opakowania po 5 sztuk testów owu strumieniowych i będę testować od przyszłego cyklu. Zastanawiam się czy w tym cyklu jeszcze nie sprawdzić testami owu dzisiaj mam 18dc i nie wiem czy nie zmarnuje testów owu na ten cykl.
W lutym miałam na 30 dc w marcu na 34dc A w kwietniu na 38dc A teraz nie wiem kiedy mam się spodziewać @a jakie masz cykle? u mnie owu była w 21 dniu
to szansa jeszcze jest w tym cykluW lutym miałam na 30 dc w marcu na 34dc A w kwietniu na 38dc A teraz nie wiem kiedy mam się spodziewać @
To jak myślisz sprawdzić jeszcze testami owu w tym cyklu? Zaryzykować?to szansa jeszcze jest w tym cyklu