reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Jesli masz wskazania to jak najbardziej bo pomaga w uregulowaniu cyklu. Mi pomogl w tym zakresie bo glownie o cykle mi chodzilo a nie chcialam hormonow, ale kuracja trwala 3x 90dni z miesiacem przerwy pomiedzy kazdymi 90 dniami brania leku.
Tak tak bo to się właśnie tak robi. Zobaczymy czy mi pomoże. Jeśli będę musiała zrobić takich 6 kuracji i żeby pomogło to jest warto i się poświęcę

Gratulacje! Powtorz bede i zrob przyrost :)

Alez hutrowo fasolkujecie dziewczyny.. kurcze.. az ja nie moge przebolec ze tyle jeszcze musze czekac do testu [emoji23] wlecze sie ten czas [emoji23]
Ja zrobiłam zapas testów owu. Kupiłam clearblue i do tego 10 testów w komplecie było i dodatkowo 3 opakowania po 5 sztuk testów owu strumieniowych i będę testować od przyszłego cyklu. Zastanawiam się czy w tym cyklu jeszcze nie sprawdzić testami owu dzisiaj mam 18dc i nie wiem czy nie zmarnuje testów owu na ten cykl.

Ja zrobiłam zapas testów owu. Kupiłam clearblue i do tego 10 testów w komplecie było i dodatkowo 3 opakowania po 5 sztuk testów owu strumieniowych i będę testować od przyszłego cyklu. Zastanawiam się czy w tym cyklu jeszcze nie sprawdzić testami owu dzisiaj mam 18dc i nie wiem czy nie zmarnuje testów owu na ten cykl.
a jakie masz cykle? u mnie owu była w 21 dniu

reklama
Do góry