reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Mam wyniki. Moja beta to 51 Ale trochę się zmartwilam bo wg norm poniżej powinna być taka w 3 tyg A mi wypada już 4 tc bo dzisiaj przypada termin spodziewanej @. Czy beta 51 nie jest za niska?

reklama
Mam wyniki. Moja beta to 51 Ale trochę się zmartwilam bo wg norm poniżej powinna być taka w 3 tyg A mi wypada już 4 tc bo dzisiaj przypada termin spodziewanej @. Czy beta 51 nie jest za niska?
Niunia.. mogla sie tez przesunac owulacja.. byc pozniej.. lub zagniezdzic moglo sie pozniej.. nie sugeruj sie wartoscia.. powtorz bede w poniedzialek i sprawdz czy i jak rosnie :)

Jak tam sobota dziewczyny? Ja sobie posprzatalam, pomylam, zrobilam ciacho.. upieklam szyneczke na kanapki, Jaskowi obiadek.. zaraz robie lozko i Jaśko idzie spac.. wrocil zmeczony jak cholerka z pracy.. a ja sie zabunkruje w lazience.. naloze maske na wlosy, wypeelinguje sie.. ogolnie małe spa sobie zafunduje.. i tez bede sie zwijac do lozeczka :) jutro chillout tylko pranie poskladam z samego rana a potem caaaaaaly dzien bede sie byczyc :)

Ja z rana posprzatalam potem pojechaliśmy na Jelenia Wraki. A teraz leżę w salonie i oglądam film Zaginiona Dziewczyna. Jutro z rana jedziemy na basen do Sandra spa
Jak tam sobota dziewczyny? Ja sobie posprzatalam, pomylam, zrobilam ciacho.. upieklam szyneczke na kanapki, Jaskowi obiadek.. zaraz robie lozko i Jaśko idzie spac.. wrocil zmeczony jak cholerka z pracy.. a ja sie zabunkruje w lazience.. naloze maske na wlosy, wypeelinguje sie.. ogolnie małe spa sobie zafunduje.. i tez bede sie zwijac do lozeczka :) jutro chillout tylko pranie poskladam z samego rana a potem caaaaaaly dzien bede sie byczyc :)

Hej właśnie poszła koleżanka.
MisiaJasia ma rację owulka może się przesunąć i zagniezdzenia może być później.

Ohohooo mojemu Jasiowi jak polozylismy sie spac zebralo sie na rozmowy.. slowotok mial taki ze prawie bym usnela.. ale skutecznie zamknelam mu usta [emoji23] pofikane.. teraz to juz spac.. melduje ze nieobecnosc dzieci w domu wykorzystana nalezycie [emoji23] dżizas.. teraz bedzie mi sie niemilosiernie ciagnal czas przez najblizsze 13 dni do terminu @[emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry