reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

U mnie chyba sie wyjasnilo..
20190512_182110.jpeg

reklama
To by wszystko było jasne . Owu dopiero wystąpi ale pisałaś ostatnio ze pęcherzyk ma 27mm a to za dużo . On pęka jak ma wielkość ok 23. Chyba ze coś złe zrozumiałaś
Nie.. dobrze zrozumialam.. chociaz.. mozna rozumiec dwojako.. "jajnik lewy z pecherzykiem dominujacym 27mm".. to co.. jajnik ma 27mm? Zglupialam do reszty [emoji52]

Kochana czytałam gdzieś właśnie na forum ze pecherzyk prawidłowy do pękania jest 20-25mm. Dziewczyna na necie tez opisywała ze ma pecherzyk 27mm i co teraz. Zalecenia lekarza to kontrola za kilka dni. W 50% przypadkach jest wszystko ok a w 50% przerasta i tworzy się z niego mała torbiel która się wchłania i nie wymaga leczenia. Ze czasem się zdarza przerastanie.
Nie chce oczywiście nikogo straszyć tylko pisze co w necie wyczytałam i oczywiście życzę Ci kochana jak najlepiej

Kochana czytałam gdzieś właśnie na forum ze pecherzyk prawidłowy do pękania jest 20-25mm. Dziewczyna na necie tez opisywała ze ma pecherzyk 27mm i co teraz. Zalecenia lekarza to kontrola za kilka dni. W 50% przypadkach jest wszystko ok a w 50% przerasta i tworzy się z niego mała torbiel która się wchłania i nie wymaga leczenia. Ze czasem się zdarza przerastanie.
Nie chce oczywiście nikogo straszyć tylko pisze co w necie wyczytałam i oczywiście życzę Ci kochana jak najlepiej
No wlasnie ja tez to czytalam.. ale juz nic nie wiem.. czyli jednak moze byc klapa.. a niech sie dzieje wola...

A jak sie ma pozytywny test owu do tego przerostu ewentualnego? LH wzrasta mimo wszystko? Kurcze.. jaka ja ciemna jestem dzisiaj :(

Będzie dobrze :)
Fikołki test za 2 tygodnie wynik 2 kreski 9 miesiecy i dziewczynka :)
Jestem jasnowidzem i tak będzie
Oj.. uwazaj.. bo pozwe Cie o oszustwo jak przepowiednia sie nie ziści [emoji23][emoji23] ja to czarownica.. wszystkim znajomym trafnie mowie co sie urodzi.. ale jak o mnie sama chodzi to wątpie we wszystko.. ehh

reklama
Dziewczyny zadecydowałam że jeśli się nie uda w tym cyklu to od następnego mierze temp i sprawdzam testami owu oraz kupiłam witaminy dla męża. No i od nowego cyklu zaczynam zażywać castagnusa. Może w końcu coś się poprawi coś ruszy do przodu i się w końcu uda zaciazyc jeszcze w tym roku.

Do góry