MisiaJasia
Fanka BB :)
U mnie chyba sie wyjasnilo..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pozytywny z 12 dc czyli owu wystąpi 24 do 36 godzinU mnie chyba sie wyjasnilo..Zobacz załącznik 971759
U mnie chyba sie wyjasnilo..Zobacz załącznik 971759
Nie.. dobrze zrozumialam.. chociaz.. mozna rozumiec dwojako.. "jajnik lewy z pecherzykiem dominujacym 27mm".. to co.. jajnik ma 27mm? Zglupialam do reszty [emoji52]To by wszystko było jasne . Owu dopiero wystąpi ale pisałaś ostatnio ze pęcherzyk ma 27mm a to za dużo . On pęka jak ma wielkość ok 23. Chyba ze coś złe zrozumiałaś
No wlasnie ja tez to czytalam.. ale juz nic nie wiem.. czyli jednak moze byc klapa.. a niech sie dzieje wola...Kochana czytałam gdzieś właśnie na forum ze pecherzyk prawidłowy do pękania jest 20-25mm. Dziewczyna na necie tez opisywała ze ma pecherzyk 27mm i co teraz. Zalecenia lekarza to kontrola za kilka dni. W 50% przypadkach jest wszystko ok a w 50% przerasta i tworzy się z niego mała torbiel która się wchłania i nie wymaga leczenia. Ze czasem się zdarza przerastanie.
Nie chce oczywiście nikogo straszyć tylko pisze co w necie wyczytałam i oczywiście życzę Ci kochana jak najlepiej
Będzie dobrzeA jak sie ma pozytywny test owu do tego przerostu ewentualnego? LH wzrasta mimo wszystko? Kurcze.. jaka ja ciemna jestem dzisiaj
Oj.. uwazaj.. bo pozwe Cie o oszustwo jak przepowiednia sie nie ziści [emoji23][emoji23] ja to czarownica.. wszystkim znajomym trafnie mowie co sie urodzi.. ale jak o mnie sama chodzi to wątpie we wszystko.. ehhBędzie dobrze
Fikołki test za 2 tygodnie wynik 2 kreski 9 miesiecy i dziewczynka
Jestem jasnowidzem i tak będzie