Betii35
Fanka BB :)
Ale masz piękne włosy Wow Wow WowEfekt widoczny golym okiem kladac sie spac w mokrych wlosach rano wstaje z takimi Zobacz załącznik 971313
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale masz piękne włosy Wow Wow WowEfekt widoczny golym okiem kladac sie spac w mokrych wlosach rano wstaje z takimi Zobacz załącznik 971313
U mnie fajna sobota choc z rana sprzątanie i ogarnianie chaty. Obiad dziś grillowy bo na ogrodzie krzątanie. Ale pogoda szybko nas zmyla bo co chwilę padało wrrr. Ale nazrywalam bzu i konwali i ładnie mi pachnie w salonie. Zrobiłam na kolację pyszną sałatkę ze świeżych warzyw z tuńczykiem, serem białym, jajem, rzodkiew i szczypior. Obłęd pycha. A teraz zaczytuje sie w książkę bo usnąć nie mogęJak tam sobota dziewczyny? Ja sobie posprzatalam, pomylam, zrobilam ciacho.. upieklam szyneczke na kanapki, Jaskowi obiadek.. zaraz robie lozko i Jaśko idzie spac.. wrocil zmeczony jak cholerka z pracy.. a ja sie zabunkruje w lazience.. naloze maske na wlosy, wypeelinguje sie.. ogolnie małe spa sobie zafunduje.. i tez bede sie zwijac do lozeczka jutro chillout tylko pranie poskladam z samego rana a potem caaaaaaly dzien bede sie byczyc
Oooo fajny basen. W Niechorzu czy w Karpaczu? Mój syn lubi tam spędzać czas.fajne mają atrakcje.Ja z rana posprzatalam potem pojechaliśmy na Jelenia Wraki. A teraz leżę w salonie i oglądam film Zaginiona Dziewczyna. Jutro z rana jedziemy na basen do Sandra spa
A mi jak się dluzy do tego 21 bo wizytę mam na 18.30 matko jeszcze tyle czasuOhohooo mojemu Jasiowi jak polozylismy sie spac zebralo sie na rozmowy.. slowotok mial taki ze prawie bym usnela.. ale skutecznie zamknelam mu usta [emoji23] pofikane.. teraz to juz spac.. melduje ze nieobecnosc dzieci w domu wykorzystana nalezycie [emoji23] dżizas.. teraz bedzie mi sie niemilosiernie ciagnal czas przez najblizsze 13 dni do terminu @[emoji23][emoji23][emoji23]
Ja termin @ na 25.05... wiecznosc nad wiecznisciami..A mi jak się dluzy do tego 21 bo wizytę mam na 18.30 matko jeszcze tyle czasu
Oglądałam wczoraj..chyba o 2 w nocy skończyłam...poruszający. straszny. Dużo kontrowersji wywołał....Hej ja jeszcze leżę dziewczyny ogladalyscie film sekielskiego muszę to obejrzeć.