reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Jak tam sobota dziewczyny? Ja sobie posprzatalam, pomylam, zrobilam ciacho.. upieklam szyneczke na kanapki, Jaskowi obiadek.. zaraz robie lozko i Jaśko idzie spac.. wrocil zmeczony jak cholerka z pracy.. a ja sie zabunkruje w lazience.. naloze maske na wlosy, wypeelinguje sie.. ogolnie małe spa sobie zafunduje.. i tez bede sie zwijac do lozeczka :) jutro chillout tylko pranie poskladam z samego rana a potem caaaaaaly dzien bede sie byczyc :)
U mnie fajna sobota choc z rana sprzątanie i ogarnianie chaty. Obiad dziś grillowy bo na ogrodzie krzątanie. Ale pogoda szybko nas zmyla bo co chwilę padało wrrr. Ale nazrywalam bzu i konwali i ładnie mi pachnie w salonie. Zrobiłam na kolację pyszną sałatkę ze świeżych warzyw z tuńczykiem, serem białym, jajem, rzodkiew i szczypior. Obłęd pycha. A teraz zaczytuje sie w książkę bo usnąć nie mogę :p

Ja z rana posprzatalam potem pojechaliśmy na Jelenia Wraki. A teraz leżę w salonie i oglądam film Zaginiona Dziewczyna. Jutro z rana jedziemy na basen do Sandra spa
Oooo fajny basen. W Niechorzu czy w Karpaczu? Mój syn lubi tam spędzać czas.fajne mają atrakcje.

Ohohooo mojemu Jasiowi jak polozylismy sie spac zebralo sie na rozmowy.. slowotok mial taki ze prawie bym usnela.. ale skutecznie zamknelam mu usta [emoji23] pofikane.. teraz to juz spac.. melduje ze nieobecnosc dzieci w domu wykorzystana nalezycie [emoji23] dżizas.. teraz bedzie mi sie niemilosiernie ciagnal czas przez najblizsze 13 dni do terminu @[emoji23][emoji23][emoji23]
A mi jak się dluzy do tego 21 bo wizytę mam na 18.30 matko jeszcze tyle czasu

Dziewczyny.. macie rozne doswiadczenia.. moze podpowiecie..
Caly czas boli mnie podbrzusze/jajnik.. prawa strona.. w piatek bylam u gin.. w lewym jajniku pecherzyk dominujacy 27mm.. budowa orawego jajnika prawidlowa.. z wyczuciem owulacji juz sie gubie bo tydzien temu mialam ostry bol z prawej strony.. 2 dni.. Ale.. caly czas ćmi mnie podbrzusze.. caly czas czuje sie jak na okres.. pelnosc w podbrzuszu, rozdęcie takie.. ciężkość.. nie wiem czy do owulacji doszlo czy nie doszlo.. nie czulam nasilenia bolu od wizyty.. glupieje.. mam ochote pojsc znow do gin i jeszcze raz dokladnie zeby wszystko sprawdzila bo nawet nie wiem czy jest tu mozliwosc zajscia w ciaze czy nie.. niby bylo wszystko prawidlowo a bol podbrzusza byl zwalany na zblizajaca sie owulacje.. ale juz mam metlik w glowie.. :(

reklama
Dziewczyny jeśli nie występują u mnie plamienia kilka dni przed @ ani w środku cyklu to oznacza że progesteron mam w normie czy to jeszcze o niczym nie świadczy.

Do góry