reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

reklama
I pomyslec ze kiedys kombinowalam jak je bardziej skrecic.. dzis juz mi wystarcza tak jak jest.. bez zbednych ceregieli :)
Moje są proste i w ogóle nie dają się pokręcić, taki ich urok [emoji849]
Ty pewnie jak wyjdziesz na ulicę to wszyscy się za Tobą oglądają [emoji16]

Moje są proste i w ogóle nie dają się pokręcić, taki ich urok [emoji849]
Ty pewnie jak wyjdziesz na ulicę to wszyscy się za Tobą oglądają [emoji16]
Jak mialam za tylek to faktycznie tak bylo :) 1.5 roku temu scielam do ramion ze wzgledu na chorobe skory i intensywne łysienie.. teraz siegaja do pasa ale jest ich mniej niz kiedys niestety..

Wyprobuj tak jak mowilam.. mokre wlosy pasmo po pasmie traktuj kremem do lokow i nawijaj na papiloty.. zostaw na noc.. rano zdejmij papiloty i spryskaj sprayem do lokow i odrobine delikatnym lakierem :) powinno zadzialac :)

Jak mialam za tylek to faktycznie tak bylo :) 1.5 roku temu scielam do ramion ze wzgledu na chorobe skory i intensywne łysienie.. teraz siegaja do pasa ale jest ich mniej niz kiedys niestety..

Wyprobuj tak jak mowilam.. mokre wlosy pasmo po pasmie traktuj kremem do lokow i nawijaj na papiloty.. zostaw na noc.. rano zdejmij papiloty i spryskaj sprayem do lokow i odrobine delikatnym lakierem :) powinno zadzialac :)
A chętnie spróbuję, zobaczymy jakby bylo mi w lokach [emoji16]
Teraz jest super, boskie loki. Nie mogę sobie wyobrazić, że było ich jeszcze wiecej [emoji16]

Pewnie, że zero smutku i wszystkie będziemy walczyć do utraty sił [emoji6] w końcu mamy o co walczyć [emoji1283] teraz na szczęście medycyna poszła tak do przodu, że da się dużo wyleczyć. Najważniejsza trafna diagnoza [emoji6]

Molka, trzymam kciuki za betę [emoji106] pochwal się jak będziesz miała wynik [emoji6]

My zaraz śniadanie i też bierzemy się za sprzątanie [emoji16] na szczęście od kiedy się przeprowadziliśmy to mąż mi pomaga i to bardzo, więc idzie sprawnie [emoji4]
Zrozumiałam że trzeba wlaczyc. Innym się udaje po pierwszym razie A innym po paru latach. My jesteśmy w tej drugiej grupie ale za to nasze dzieciaczki będą mieć najlepsze mamusie na świecie i będzie bardzo kochane przez nas.

Zrozumiałam że trzeba wlaczyc. Innym się udaje po pierwszym razie A innym po paru latach. My jesteśmy w tej drugiej grupie ale za to nasze dzieciaczki będą mieć najlepsze mamusie na świecie i będzie bardzo kochane przez nas.
Teraz tak to zabrzmialo jak by dzieci z pierwszego cyklu staran nie mialy najlepszych mamuś na swiecie..

Chodzi mi o to że kobieta pójdzie z przypadkowym facetem do łóżka nie myśląc o konsekwencjach niezabezpieczania się zachodzą w ciążę i nie chce nawet tego dziecka A kobiety które mają ustabilizowane życie starają się latami i nie wychodzi. A jak już wyjdzie to tracimy ciążę i to jest nie sprawiedliwe. A jak już dojdzie do tego że uda nam się urodzić dziecko to jesteśmy najszczesliwsze na świecie.

reklama
Dziewczyny pomóżcie. Dostałam jakiegoś brudzenia ciemno brązowego i mam ślub różowy. Dzisiaj mam 14dc i nigdy mi się coś takiego nie zdazalo. Co to może być?

Do góry