Misia Twoje włosy są obłędne [emoji7]Efekt widoczny golym okiem kladac sie spac w mokrych wlosach rano wstaje z takimi Zobacz załącznik 971313
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Misia Twoje włosy są obłędne [emoji7]Efekt widoczny golym okiem kladac sie spac w mokrych wlosach rano wstaje z takimi Zobacz załącznik 971313
I pomyslec ze kiedys kombinowalam jak je bardziej skrecic.. dzis juz mi wystarcza tak jak jest.. bez zbednych ceregieliMisia Twoje włosy są obłędne [emoji7]
Moje są proste i w ogóle nie dają się pokręcić, taki ich urok [emoji849]I pomyslec ze kiedys kombinowalam jak je bardziej skrecic.. dzis juz mi wystarcza tak jak jest.. bez zbednych ceregieli
Jak mialam za tylek to faktycznie tak bylo 1.5 roku temu scielam do ramion ze wzgledu na chorobe skory i intensywne łysienie.. teraz siegaja do pasa ale jest ich mniej niz kiedys niestety..Moje są proste i w ogóle nie dają się pokręcić, taki ich urok [emoji849]
Ty pewnie jak wyjdziesz na ulicę to wszyscy się za Tobą oglądają [emoji16]
A chętnie spróbuję, zobaczymy jakby bylo mi w lokach [emoji16]Jak mialam za tylek to faktycznie tak bylo 1.5 roku temu scielam do ramion ze wzgledu na chorobe skory i intensywne łysienie.. teraz siegaja do pasa ale jest ich mniej niz kiedys niestety..
Wyprobuj tak jak mowilam.. mokre wlosy pasmo po pasmie traktuj kremem do lokow i nawijaj na papiloty.. zostaw na noc.. rano zdejmij papiloty i spryskaj sprayem do lokow i odrobine delikatnym lakierem powinno zadzialac
Zrozumiałam że trzeba wlaczyc. Innym się udaje po pierwszym razie A innym po paru latach. My jesteśmy w tej drugiej grupie ale za to nasze dzieciaczki będą mieć najlepsze mamusie na świecie i będzie bardzo kochane przez nas.Pewnie, że zero smutku i wszystkie będziemy walczyć do utraty sił [emoji6] w końcu mamy o co walczyć [emoji1283] teraz na szczęście medycyna poszła tak do przodu, że da się dużo wyleczyć. Najważniejsza trafna diagnoza [emoji6]
Molka, trzymam kciuki za betę [emoji106] pochwal się jak będziesz miała wynik [emoji6]
My zaraz śniadanie i też bierzemy się za sprzątanie [emoji16] na szczęście od kiedy się przeprowadziliśmy to mąż mi pomaga i to bardzo, więc idzie sprawnie [emoji4]
Teraz tak to zabrzmialo jak by dzieci z pierwszego cyklu staran nie mialy najlepszych mamuś na swiecie..Zrozumiałam że trzeba wlaczyc. Innym się udaje po pierwszym razie A innym po paru latach. My jesteśmy w tej drugiej grupie ale za to nasze dzieciaczki będą mieć najlepsze mamusie na świecie i będzie bardzo kochane przez nas.
Jeśli ktoś tam to odebrał to przepraszam ale pisząc to miałam całkiem co innego na myśli.Teraz tak to zabrzmialo jak by dzieci z pierwszego cyklu staran nie mialy najlepszych mamuś na swiecie..