Misia Twoje włosy są obłędne [emoji7]Efekt widoczny golym okiemkladac sie spac w mokrych wlosach rano wstaje z takimi
Zobacz załącznik 971313
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Misia Twoje włosy są obłędne [emoji7]Efekt widoczny golym okiemkladac sie spac w mokrych wlosach rano wstaje z takimi
Zobacz załącznik 971313
I pomyslec ze kiedys kombinowalam jak je bardziej skrecic.. dzis juz mi wystarcza tak jak jest.. bez zbednych ceregieliMisia Twoje włosy są obłędne [emoji7]
Moje są proste i w ogóle nie dają się pokręcić, taki ich urok [emoji849]I pomyslec ze kiedys kombinowalam jak je bardziej skrecic.. dzis juz mi wystarcza tak jak jest.. bez zbednych ceregieli![]()
Jak mialam za tylek to faktycznie tak byloMoje są proste i w ogóle nie dają się pokręcić, taki ich urok [emoji849]
Ty pewnie jak wyjdziesz na ulicę to wszyscy się za Tobą oglądają [emoji16]
A chętnie spróbuję, zobaczymy jakby bylo mi w lokach [emoji16]Jak mialam za tylek to faktycznie tak bylo1.5 roku temu scielam do ramion ze wzgledu na chorobe skory i intensywne łysienie.. teraz siegaja do pasa ale jest ich mniej niz kiedys niestety..
Wyprobuj tak jak mowilam.. mokre wlosy pasmo po pasmie traktuj kremem do lokow i nawijaj na papiloty.. zostaw na noc.. rano zdejmij papiloty i spryskaj sprayem do lokow i odrobine delikatnym lakierempowinno zadzialac
![]()
Zrozumiałam że trzeba wlaczyc. Innym się udaje po pierwszym razie A innym po paru latach. My jesteśmy w tej drugiej grupie ale za to nasze dzieciaczki będą mieć najlepsze mamusie na świecie i będzie bardzo kochane przez nas.Pewnie, że zero smutku i wszystkie będziemy walczyć do utraty sił [emoji6] w końcu mamy o co walczyć [emoji1283] teraz na szczęście medycyna poszła tak do przodu, że da się dużo wyleczyć. Najważniejsza trafna diagnoza [emoji6]
Molka, trzymam kciuki za betę [emoji106] pochwal się jak będziesz miała wynik [emoji6]
My zaraz śniadanie i też bierzemy się za sprzątanie [emoji16] na szczęście od kiedy się przeprowadziliśmy to mąż mi pomaga i to bardzo, więc idzie sprawnie [emoji4]
Teraz tak to zabrzmialo jak by dzieci z pierwszego cyklu staran nie mialy najlepszych mamuś na swiecie..Zrozumiałam że trzeba wlaczyc. Innym się udaje po pierwszym razie A innym po paru latach. My jesteśmy w tej drugiej grupie ale za to nasze dzieciaczki będą mieć najlepsze mamusie na świecie i będzie bardzo kochane przez nas.
Jeśli ktoś tam to odebrał to przepraszam ale pisząc to miałam całkiem co innego na myśli.Teraz tak to zabrzmialo jak by dzieci z pierwszego cyklu staran nie mialy najlepszych mamuś na swiecie..