reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
I pomyslec ze kiedys kombinowalam jak je bardziej skrecic.. dzis juz mi wystarcza tak jak jest.. bez zbednych ceregieli :)
Moje są proste i w ogóle nie dają się pokręcić, taki ich urok [emoji849]
Ty pewnie jak wyjdziesz na ulicę to wszyscy się za Tobą oglądają [emoji16]

Moje są proste i w ogóle nie dają się pokręcić, taki ich urok [emoji849]
Ty pewnie jak wyjdziesz na ulicę to wszyscy się za Tobą oglądają [emoji16]
Jak mialam za tylek to faktycznie tak bylo :) 1.5 roku temu scielam do ramion ze wzgledu na chorobe skory i intensywne łysienie.. teraz siegaja do pasa ale jest ich mniej niz kiedys niestety..

Wyprobuj tak jak mowilam.. mokre wlosy pasmo po pasmie traktuj kremem do lokow i nawijaj na papiloty.. zostaw na noc.. rano zdejmij papiloty i spryskaj sprayem do lokow i odrobine delikatnym lakierem :) powinno zadzialac :)

Jak mialam za tylek to faktycznie tak bylo :) 1.5 roku temu scielam do ramion ze wzgledu na chorobe skory i intensywne łysienie.. teraz siegaja do pasa ale jest ich mniej niz kiedys niestety..

Wyprobuj tak jak mowilam.. mokre wlosy pasmo po pasmie traktuj kremem do lokow i nawijaj na papiloty.. zostaw na noc.. rano zdejmij papiloty i spryskaj sprayem do lokow i odrobine delikatnym lakierem :) powinno zadzialac :)
A chętnie spróbuję, zobaczymy jakby bylo mi w lokach [emoji16]
Teraz jest super, boskie loki. Nie mogę sobie wyobrazić, że było ich jeszcze wiecej [emoji16]

Pewnie, że zero smutku i wszystkie będziemy walczyć do utraty sił [emoji6] w końcu mamy o co walczyć [emoji1283] teraz na szczęście medycyna poszła tak do przodu, że da się dużo wyleczyć. Najważniejsza trafna diagnoza [emoji6]

Molka, trzymam kciuki za betę [emoji106] pochwal się jak będziesz miała wynik [emoji6]

My zaraz śniadanie i też bierzemy się za sprzątanie [emoji16] na szczęście od kiedy się przeprowadziliśmy to mąż mi pomaga i to bardzo, więc idzie sprawnie [emoji4]
Zrozumiałam że trzeba wlaczyc. Innym się udaje po pierwszym razie A innym po paru latach. My jesteśmy w tej drugiej grupie ale za to nasze dzieciaczki będą mieć najlepsze mamusie na świecie i będzie bardzo kochane przez nas.

Zrozumiałam że trzeba wlaczyc. Innym się udaje po pierwszym razie A innym po paru latach. My jesteśmy w tej drugiej grupie ale za to nasze dzieciaczki będą mieć najlepsze mamusie na świecie i będzie bardzo kochane przez nas.
Teraz tak to zabrzmialo jak by dzieci z pierwszego cyklu staran nie mialy najlepszych mamuś na swiecie..

Chodzi mi o to że kobieta pójdzie z przypadkowym facetem do łóżka nie myśląc o konsekwencjach niezabezpieczania się zachodzą w ciążę i nie chce nawet tego dziecka A kobiety które mają ustabilizowane życie starają się latami i nie wychodzi. A jak już wyjdzie to tracimy ciążę i to jest nie sprawiedliwe. A jak już dojdzie do tego że uda nam się urodzić dziecko to jesteśmy najszczesliwsze na świecie.

reklama
Dziewczyny pomóżcie. Dostałam jakiegoś brudzenia ciemno brązowego i mam ślub różowy. Dzisiaj mam 14dc i nigdy mi się coś takiego nie zdazalo. Co to może być?

Do góry