reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

reklama
Czy któraś z was dziewczyny zużywała lek Aromek wraz z clo. Czy któraś z was ma na ten temat jakieś opinie lub coś gdzieś słyszała. Proszę o pomoc

Ja też nie mogę spać.. odkąd się zdecydowaliśmy na starania w maju to od 3 dni nie mogę spać tylko myślę o tym jak to będzie jak się uda :)

Nie mogę spać... Bo znów mam nockę hihi [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Paola rozumiem Cie doskonale bo odkąd podjęliśmy taka decyzję i odstawilam tabsy to już już popedzam ten@ żeby odzyskać płodność i snuje peeeelno myśli jakby to było już być w ciąży :-)

Misia Jasia biere i chłopaki i Ciebie i te twoje fantastyczne loki [emoji3059]

Moja teściowa nie teściowa bo po ślubie nie jesteśmy, niestety nie jest do rany przyloz, wnuka odwiedza może 3, 4 razy w roku ( mieszkamy w tym samym mieście) o to zawsze jak cos id nas chce a to gdzieś ją zawieźć a to pismo napisać.
Podobnie jak w przypadku Misi brak mi mojej cudownej Mamy która wnuka kochała ponad życie i starała się z nim spędzać maksimum czasu, pomimo iż choroba odbierała oddech. Dlatego tym bardziej nie rozumiem że teściowa dobrowolnie z tego rezygnuje.

Cześć dziewczyny , dzisiaj 27 dc a ja wstałam i zapomniałam zrobić test [emoji23] to już chyba nie zrobię . Czuje ze okres przyjdzie

Ja to tesciowke mam na szczęście, dobrą tylko plotkara. Jeżeli jej powiemy o ciąży to już wszyscy będą woedzieli[emoji6] A mojej mamie już powiedziałam. Nie wytrzymałam bo wiem że mogę na nią liczyć i mnie wspiera [emoji6] stoję i czekam w kolejce na drugą betę. Denerwuje się....oby wyszedł wzrost, wyniki dopiero po 14....

reklama
Do góry