Nam zostały dwa jeden 5 BB i 3 AB ale narazie nie mogę podejść do transferuJa tez mam córkę z 2 BB. Zostal Nam jeszcze 2CB.
reklama
Agunia1401
Moderator
Ja akurat robiłam test owu więc wiedziałam kiedy miałam owulacje bo dokładnie do tego podeszłam, byłam pewna że nie wyszło bo objawy jak na okres, bol brzucha, cycki, senność okres spóźniał się a że ja mam jak w zegarku to zrobiłam test i wyszło jakby woda pomaział nie było zabarwienia, po 4h coś mnie tknęło sprawdziła na necie pozytywne testy, zobaczyłam właśnie jak tutaj że dziewczyny się cienia doszukiwały, wróciłam do kosza wyjelam test i patrzę no kurde pozytyw. Pamiętam jak dziś 10 czerwca 2019 moi bracia mnie z Polski odwiedzili, robiliśmy drinki z lodu z lodowca w Norwegii mieliśmy ubaw na całego i efekt mam dzisiaj biegający. Apka flo obliczyła że urodzę 7 marca, lekarze wyznaczyli daty 27 luty i 29 luty, urodziłam 8 marca a poród sie zaczął 7 skończył się ratowaniem mojego i dziecka życia, ale to pomijając. Organizm kobiety jest tak różny, że już mnie nic nie zaskoczy.To jest akurat bardzo słaby przykład pod tym kątem. Bo na 99,9% po prostu przesunęła Ci się owulacja.
Ja zaszłam w ciąże w okolicach 33 dnia cyklu. Czy to oznacza, że mój pozytywny test, który był jakoś w 50dc był pozytywny dopiero 19 dni po spodziewanym okresie? No nie, był typowo 14dpo (nie testowałam wtedy wcześniej)
Agunia1401
Moderator
olka11135
Fanka BB :)
Myślę, że gdyby LadyCaro chciała to by napisała.
Takie ciągłe wywoływanie może być przykre, jeżeli na teście nie ma nic.
LadyCaro
nic nie ma
raisonnablement
Wiem jakie to bolesne, przechodziłam to dwa razy i byłam skazana na ponowną stymulację i punkcje. I dlaczego miało się udać za trzecim razem skoro dwa razy beta ani nie drgnęła? Zaraz zaczynam 11 tydzień ciąży i naprawdę już nawet trochę zapomniałam o tym żalu i złości. Teraz masz prawo być wściekła, ale najpewniej znowu staniesz do walki i ona będzie w końcu udana! Trzymam mocno kciuki za Ciebienic nie ma
reklama