MisiaJasia
Fanka BB :)
W moim przypadku troche jest inaczej.. moj Jasiek z domu wyprowadzil sie majac 16 lat.. jak tylko skonczyl 18 wyjechal do pracy za granice.. po pierwsze nie ma.dobrych relacji z rodzicami.. po drugie jego rodzina by mnie nie zaakceptowala (drastyczna roznica wieku) wiec u Nas kwestia informowania jego bliskich w ogole nie jest brana pod uwagePowiem wam, ze gdy zaszłam w ciąże z Michałem byłam tak przerażona, ze nie chciałam nikomu mówić, przepłakałam pare dni. Ale później gdy się okazało, ze jest oba dość skomplikowana łącznie z tym, ze pierwszy lekarz do którego chodziłam wysyłał mnie już do szpitala żeby wyczyścić macice to gdy tylko zabiło serduszko musiałam powiedzieć wszystkim po prostu nie wytrzymałam tych emocji i nerwów to się wszystko zmienia gdy już macie pewność. Poza tym pamiętajcie o tym, ze wasza teściowa to tez mama tylko, ze tatusiów fasolek. Ona jest dla faceta tak samo ważna jak wasza mama dla was.
Ja z kolei mam juz tylko ojca despote.. mama zmarla w dzien babci rok temu.. i to była najbardziej złota osoba jaką znam.. jeśli doczekam kiedyś córki bedzie nosila imie mojej mamy właśnie - Maria.. no jak sie trafi synek to juz przesądzone ze Jasiu Junior [emoji23]