reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Odwodnilas herbata? Nie strasz ja heeeerbaciana jestem. Kawę ok 1_2dziennie, plus energetyki, wodę pije też ale mimo to ciągle chce mi się pić lub mnie "suszy" myślałam że przez klime w pracy...

Oj oj mam chyba dużo do popracowania w temacie...
Czarna herbata wysusza organizm.. ja kiedys dostalam straszny opiernicz od dermatologa bo lysieje z jednej strony.. i pyta o plyny.. i jak uslyszala ile herbaty pije to az zbladla i mowi ze sama siebie wysuszam..

reklama
Oooo szit MisiaJasia dzięki za info ja pije dużo, włosy mi lecą garściami może to też od tego???
Moze to miec duze znaczenie.. aczkolwiek u mnie to sa lysienia w okreslonych miejscach.. mam bardzo dlugie wlosy i geste.. wiec ogolnie duzo ich wypada.. ale mam lysy plac dookola ucha wysoko siegacy i mocno poglebione zakola.. ale odkad zmniejszylam ilosc herbat i dolozylam w ich miejsce wode i herbate zieloną.. wypadanie sie zmniejszylo.. niestety nowy wlos nie odrasta.. :(

Ja herbaty pijam sporadycznie 1 kawa dziennie rano obowiązkowo wody pije bardzo dużo ale lubię wodę doprawić sobie cytryna lub mięta

Moze to miec duze znaczenie.. aczkolwiek u mnie to sa lysienia w okreslonych miejscach.. mam bardzo dlugie wlosy i geste.. wiec ogolnie duzo ich wypada.. ale mam lysy plac dookola ucha wysoko siegacy i mocno poglebione zakola.. ale odkad zmniejszylam ilosc herbat i dolozylam w ich miejsce wode i herbate zieloną.. wypadanie sie zmniejszylo.. niestety nowy wlos nie odrasta.. :(
Ja nie mam tyle szczęścia mam cieniuchne włosy z tendencja do przetluszczania ( choć kiedyś było ich dużo mimo że cienkie), a teraz przedzialek mi się przerzedza zakola się robią tylko ja myślałam że to wszystko tylko o wyłącznie skutek moich problemów z hormonami :-/

Ja herbaty pijam sporadycznie 1 kawa dziennie rano obowiązkowo wody pije bardzo dużo ale lubię wodę doprawić sobie cytryna lub mięta
Podobno dobrze jest dodac lyzeczke soli himalajskiej.. zawiera duzo mikroelementow i swietnie wplywa na organizm.. tez duzo czytalam o tym pochlebnych artykulow.. ale jeszcze nie probowalam :)

reklama
Do góry