kolor nadzieji
Fanka BB :)
Tez bym sprobowala tego castangusa ale boje sie bez wiedzy lekarza[emoji19]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale masz piękne włosy i to jakie gęste! [emoji173][emoji173] zawsze chciałam mieć kręcone, a mam cienkie przyklapniete i proste jak drutJa to mam takie cos na glowie.. ale t9 sprzed roku zdjecie.. teraz sa do pasa wiec ma co ciążyć cebulkom Zobacz załącznik 967071
Ja to przyjmuje jako moj czas na badania i przygotowanie sie do ciazy aczkolwiek wstepnie mamy sie widziec od 10 do 13 maja.. a to czas okoloowulacyjny [emoji23] wiec kto wie [emoji23]
Ja też najpierw zasięgne opinii lekarza. Castagnusa bierze się cały cykl czy starasz się o dziecko czy nie cały cykl A wiesiolek bierzesz w I fazie do owulacji a w II fazie po owulacji aż do wystąpienia @ przestałas brać wiesiolka bo może powodować skurcze macicy i doprowadzić do wczesnego poronienia gdzie każda z nas chce tego uniknąć. Ale mimo że to są dwa suplementy ziołowe to też jestem za tym aby skonsultować to z ginekologiem ja będę jeszcze konsultować to z endokrynologiem.Tez bym sprobowala tego castangusa ale boje sie bez wiedzy lekarza[emoji19]
Ja też najpierw zasięgne opinii lekarza. Castagnusa bierze się cały cykl czy starasz się o dziecko czy nie cały cykl A wiesiolek bierzesz w I fazie do owulacji a w II fazie po owulacji aż do wystąpienia @ przestałas brać wiesiolka bo może powodować skurcze macicy i doprowadzić do wczesnego poronienia gdzie każda z nas chce tego uniknąć. Ale mimo że to są dwa suplementy ziołowe to też jestem za tym aby skonsultować to z ginekologiem ja będę jeszcze konsultować to z endokrynologiem.
No i super. Ja jak zacznę z castagnusem i wiesiolkiem dam znać tylko muszę zapytać jeszcze lekarza czy te dwa różne zioła można brać w jednym czasieNo ja biore juz jeden suplement polecony przez lekarza i mozliwe ze on cos ze skladu castangusa ma to niechcialabym mieszac ale przy nastepnej wizycie podpytam go czy moge