reklama
Isasza4444
Fanka BB :)
Oj Martuś ja też lubię może nie aż tak strasznie ale lubię a dwa pije często bo głównie na nocki pracuje.W ogóle to strasznie uwielbiam energetyki cholera muszę oduczyc się je pić
To musimy się razem wziąć za ten temat.
A ile średnio pijesz?
Często codziennie oprócz weekendów [emoji24] też że względu na pracę bo często wcześnie wstaje.Oj Martuś ja też lubię może nie aż tak strasznie ale lubię a dwa pije często bo głównie na nocki pracuje.
To musimy się razem wziąć za ten temat.
A ile średnio pijesz?
Staram się zamieniać na 4 move ale tam i tak jest tauryna
MisiaJasia
Zamieńcie na yerba matte.. ale z dobrej herbaciarni a nie marketowke.. nigdy wiecej nie wezmiecie energetyka ani kawy.. nic tak nie pobudza jak dobrze spazona yerbaCzęsto codziennie oprócz weekendów [emoji24] też że względu na pracę bo często wcześnie wstaje.
Staram się zamieniać na 4 move ale tam i tak jest tauryna
Isasza4444
Misia Jasia a yerba mate można pić przy staraniach j w ciąży? Tzn jest bezpieczne?
Martuś no ja różnie zależy ile robię czasami 3 puszki ba tydzień a czasami jak pełno pracuje to leje się strumieniami :-/
Anita1990 moja przyjaciółka walczy wł z uzależnieniem od coli bo po 2 butelki 2 l potrafiła wypić.
Martuś no ja różnie zależy ile robię czasami 3 puszki ba tydzień a czasami jak pełno pracuje to leje się strumieniami :-/
Anita1990 moja przyjaciółka walczy wł z uzależnieniem od coli bo po 2 butelki 2 l potrafiła wypić.
MisiaJasia
Ja sie nauczylam pic wode i soki lub musy (wrzucam do blendera dowolne owoce jakie mam pod reką i miksuje ewentualnie rozciencze wodą czy doslodze odrobiną miodu)..
Kawy nie pijam wcale bo zle sie po niej czuje.. energetykow nie lubie.. uwielbiam herbaty ale odkad sie mocno odwodnilam to zeszlam do 3 dziennie.. a tak woda woda woda..
Kawy nie pijam wcale bo zle sie po niej czuje.. energetykow nie lubie.. uwielbiam herbaty ale odkad sie mocno odwodnilam to zeszlam do 3 dziennie.. a tak woda woda woda..
MisiaJasia
Mozna ale z umiarem.. na 100ml naparu przypada okolo 35mg kofeiny a w ciazy nie zaleca sie wiecej niz 200mg kofeiny dziennieMisia Jasia a yerba mate można pić przy staraniach j w ciąży? Tzn jest bezpieczne?
reklama
Isasza4444
Odwodnilas herbata? Nie strasz ja heeeerbaciana jestem. Kawę ok 1_2dziennie, plus energetyki, wodę pije też ale mimo to ciągle chce mi się pić lub mnie "suszy" myślałam że przez klime w pracy...Ja sie nauczylam pic wode i soki lub musy (wrzucam do blendera dowolne owoce jakie mam pod reką i miksuje ewentualnie rozciencze wodą czy doslodze odrobiną miodu)..
Oj oj mam chyba dużo do popracowania w temacie...