reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

reklama
Oj Martuś ja też lubię może nie aż tak strasznie ale lubię a dwa pije często bo głównie na nocki pracuje.
To musimy się razem wziąć za ten temat.
A ile średnio pijesz?
Często codziennie oprócz weekendów [emoji24] też że względu na pracę bo często wcześnie wstaje.
Staram się zamieniać na 4 move ale tam i tak jest tauryna

Często codziennie oprócz weekendów [emoji24] też że względu na pracę bo często wcześnie wstaje.
Staram się zamieniać na 4 move ale tam i tak jest tauryna
Zamieńcie na yerba matte.. ale z dobrej herbaciarni a nie marketowke.. nigdy wiecej nie wezmiecie energetyka ani kawy.. nic tak nie pobudza jak dobrze spazona yerba

Misia Jasia a yerba mate można pić przy staraniach j w ciąży? Tzn jest bezpieczne?

Martuś no ja różnie zależy ile robię czasami 3 puszki ba tydzień a czasami jak pełno pracuje to leje się strumieniami :-/

Anita1990 moja przyjaciółka walczy wł z uzależnieniem od coli bo po 2 butelki 2 l potrafiła wypić.

Ja sie nauczylam pic wode i soki lub musy (wrzucam do blendera dowolne owoce jakie mam pod reką i miksuje ewentualnie rozciencze wodą czy doslodze odrobiną miodu)..
Kawy nie pijam wcale bo zle sie po niej czuje.. energetykow nie lubie.. uwielbiam herbaty ale odkad sie mocno odwodnilam to zeszlam do 3 dziennie.. a tak woda woda woda..

Misia Jasia a yerba mate można pić przy staraniach j w ciąży? Tzn jest bezpieczne?

Martuś no ja różnie zależy ile robię czasami 3 puszki ba tydzień a czasami jak pełno pracuje to leje się strumieniami :-/

Anita1990 moja przyjaciółka walczy wł z uzależnieniem od coli bo po 2 butelki 2 l potrafiła wypić.
Mozna ale z umiarem.. na 100ml naparu przypada okolo 35mg kofeiny a w ciazy nie zaleca sie wiecej niz 200mg kofeiny dziennie

reklama
Ja sie nauczylam pic wode i soki lub musy (wrzucam do blendera dowolne owoce jakie mam pod reką i miksuje ewentualnie rozciencze wodą czy doslodze odrobiną miodu)..
Kawy nie pijam wcale bo zle sie po niej czuje.. energetykow nie lubie.. uwielbiam herbaty ale odkad sie mocno odwodnilam to zeszlam do 3 dziennie.. a tak woda woda woda..
Odwodnilas herbata? Nie strasz ja heeeerbaciana jestem. Kawę ok 1_2dziennie, plus energetyki, wodę pije też ale mimo to ciągle chce mi się pić lub mnie "suszy" myślałam że przez klime w pracy...

Oj oj mam chyba dużo do popracowania w temacie...

Do góry