reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Odwodnilas herbata? Nie strasz ja heeeerbaciana jestem. Kawę ok 1_2dziennie, plus energetyki, wodę pije też ale mimo to ciągle chce mi się pić lub mnie "suszy" myślałam że przez klime w pracy...

Oj oj mam chyba dużo do popracowania w temacie...
Czarna herbata wysusza organizm.. ja kiedys dostalam straszny opiernicz od dermatologa bo lysieje z jednej strony.. i pyta o plyny.. i jak uslyszala ile herbaty pije to az zbladla i mowi ze sama siebie wysuszam..

reklama
Oooo szit MisiaJasia dzięki za info ja pije dużo, włosy mi lecą garściami może to też od tego???
Moze to miec duze znaczenie.. aczkolwiek u mnie to sa lysienia w okreslonych miejscach.. mam bardzo dlugie wlosy i geste.. wiec ogolnie duzo ich wypada.. ale mam lysy plac dookola ucha wysoko siegacy i mocno poglebione zakola.. ale odkad zmniejszylam ilosc herbat i dolozylam w ich miejsce wode i herbate zieloną.. wypadanie sie zmniejszylo.. niestety nowy wlos nie odrasta.. :(

Ja herbaty pijam sporadycznie 1 kawa dziennie rano obowiązkowo wody pije bardzo dużo ale lubię wodę doprawić sobie cytryna lub mięta

Moze to miec duze znaczenie.. aczkolwiek u mnie to sa lysienia w okreslonych miejscach.. mam bardzo dlugie wlosy i geste.. wiec ogolnie duzo ich wypada.. ale mam lysy plac dookola ucha wysoko siegacy i mocno poglebione zakola.. ale odkad zmniejszylam ilosc herbat i dolozylam w ich miejsce wode i herbate zieloną.. wypadanie sie zmniejszylo.. niestety nowy wlos nie odrasta.. :(
Ja nie mam tyle szczęścia mam cieniuchne włosy z tendencja do przetluszczania ( choć kiedyś było ich dużo mimo że cienkie), a teraz przedzialek mi się przerzedza zakola się robią tylko ja myślałam że to wszystko tylko o wyłącznie skutek moich problemów z hormonami :-/

Ja herbaty pijam sporadycznie 1 kawa dziennie rano obowiązkowo wody pije bardzo dużo ale lubię wodę doprawić sobie cytryna lub mięta
Podobno dobrze jest dodac lyzeczke soli himalajskiej.. zawiera duzo mikroelementow i swietnie wplywa na organizm.. tez duzo czytalam o tym pochlebnych artykulow.. ale jeszcze nie probowalam :)

reklama
Do góry