reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Ja chce wrócić do testów owu jeśli w tym cyklu nie wyjdzie i @ się pojawi. Ale jeszcze bym chciała monitoring owulacji. Ale o tym będę rozmawiać z ginekologiem w maju lub czerwcu zależy kiedy będzie wizyta u gin.

A czy ktoras z Was slyszala o piciu naparu z niepokalanka? Podobno ziolo pobudza owulacje.. ja to sie zastanawialam czy nie pic chocby z ciekawosci.. a nie pogniewalabym sie gdyby podwojna owulacja byla [emoji23]

[emoji23][emoji23] ja bym spróbowała tylko nie wiem czy w DE coś takiego znajdę. Też bym się nie pogniewala gdybym miała podwójną owulacje.

A czy ktoras z Was slyszala o piciu naparu z niepokalanka? Podobno ziolo pobudza owulacje.. ja to sie zastanawialam czy nie pic chocby z ciekawosci.. a nie pogniewalabym sie gdyby podwojna owulacja byla [emoji23]
Słyszałam o wiesiołku ale o niepokalanku nie. Pierwsze słyszę ale czemu nie chyba nie zaszkodzi

Ja mam dziwny śluz biały lepki i grutkowaty. Ale nie chce się nakręcić.

Cześć dziewczyny:) nie odzywam się ostatnio, bo u mnie starania trochę przygasły. Myślałam, że płodność po porodzie już wraca, pojawił się jakby okres, a tu cykl już trwa 60 dni, więc to jednak jeszcze nie to. A nie chcę na razie niczego pospieszać ;) nigdy nie wiem, kiedy nastąpi owulacja, więc tak sobie robię testy ciążowe co tydzień :D ale chcę przystopować z tymi testami i bardziej wsłuchać się w objawy, w pierwszej ciąży szybko czułam, że się udało. W maju idę do endokrynologa i będę robić badanua, teraz skończyła mi się paczka euthyroxu 25 i zaczęłam brać 37,5, bo TSH jak na starania na pewno mam za duże. Także powolutku się szykuję na kolejną ciążę :) miłego dnia i samych dwóch kreseczek :)

Cześć Dziewczyny,
Mi lekarka polecala Infolic i czytlam o nim i miał faltyxznie dość dobre opinie.
Nie wiem czy to jego zasługa ale mi się udało - najprawdopodobniej w lipcu zostanę mama :)
Bralam wiesiołek i u mnie się niestety nie sprawdził
Mam bodajże 90% opakowania Infolic (musiałabym dokładnie sprawdzić ile mam saszetek ) więc jeśli któraś chciałaby go ode mnie odkupić w dobrej cenie to polecam :)

Hej dziewczyny, a jaki macie śluz na owu? Ja miałam @ 11.04 i wg kalkulatora owu wypadła wczoraj lub jutro- cykle 26-28 dni. Tylko sluzu zbytnio nie ma. Do dziś był bialy wodnisty i teraz jakby ustal. Nie wiem co myśleć. W zeszłym miesiącu miałam bóle na owu i wiedziałam kiedy przypadło, a teraz nic :-/

reklama
Hej dziewczyny, a jaki macie śluz na owu? Ja miałam @ 11.04 i wg kalkulatora owu wypadła wczoraj lub jutro- cykle 26-28 dni. Tylko sluzu zbytnio nie ma. Do dziś był bialy wodnisty i teraz jakby ustal. Nie wiem co myśleć. W zeszłym miesiącu miałam bóle na owu i wiedziałam kiedy przypadło, a teraz nic :-/
U mnie w tym cyklu w którym się udalo to nie mogłam zaobserwować żadnych oznak owulacji a jednak musiała wystąpic :)

Do góry