Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Słyszałam o wiesiołku ale o niepokalanku nie. Pierwsze słyszę ale czemu nie chyba nie zaszkodziA czy ktoras z Was slyszala o piciu naparu z niepokalanka? Podobno ziolo pobudza owulacje.. ja to sie zastanawialam czy nie pic chocby z ciekawosci.. a nie pogniewalabym sie gdyby podwojna owulacja byla [emoji23]
U mnie w tym cyklu w którym się udalo to nie mogłam zaobserwować żadnych oznak owulacji a jednak musiała wystąpicHej dziewczyny, a jaki macie śluz na owu? Ja miałam @ 11.04 i wg kalkulatora owu wypadła wczoraj lub jutro- cykle 26-28 dni. Tylko sluzu zbytnio nie ma. Do dziś był bialy wodnisty i teraz jakby ustal. Nie wiem co myśleć. W zeszłym miesiącu miałam bóle na owu i wiedziałam kiedy przypadło, a teraz nic :-/