reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Ja chce wrócić do testów owu jeśli w tym cyklu nie wyjdzie i @ się pojawi. Ale jeszcze bym chciała monitoring owulacji. Ale o tym będę rozmawiać z ginekologiem w maju lub czerwcu zależy kiedy będzie wizyta u gin.

A czy ktoras z Was slyszala o piciu naparu z niepokalanka? Podobno ziolo pobudza owulacje.. ja to sie zastanawialam czy nie pic chocby z ciekawosci.. a nie pogniewalabym sie gdyby podwojna owulacja byla [emoji23]

[emoji23][emoji23] ja bym spróbowała tylko nie wiem czy w DE coś takiego znajdę. Też bym się nie pogniewala gdybym miała podwójną owulacje.

A czy ktoras z Was slyszala o piciu naparu z niepokalanka? Podobno ziolo pobudza owulacje.. ja to sie zastanawialam czy nie pic chocby z ciekawosci.. a nie pogniewalabym sie gdyby podwojna owulacja byla [emoji23]
Słyszałam o wiesiołku ale o niepokalanku nie. Pierwsze słyszę ale czemu nie chyba nie zaszkodzi

Ja mam dziwny śluz biały lepki i grutkowaty. Ale nie chce się nakręcić.

Cześć dziewczyny:) nie odzywam się ostatnio, bo u mnie starania trochę przygasły. Myślałam, że płodność po porodzie już wraca, pojawił się jakby okres, a tu cykl już trwa 60 dni, więc to jednak jeszcze nie to. A nie chcę na razie niczego pospieszać ;) nigdy nie wiem, kiedy nastąpi owulacja, więc tak sobie robię testy ciążowe co tydzień :D ale chcę przystopować z tymi testami i bardziej wsłuchać się w objawy, w pierwszej ciąży szybko czułam, że się udało. W maju idę do endokrynologa i będę robić badanua, teraz skończyła mi się paczka euthyroxu 25 i zaczęłam brać 37,5, bo TSH jak na starania na pewno mam za duże. Także powolutku się szykuję na kolejną ciążę :) miłego dnia i samych dwóch kreseczek :)

Cześć Dziewczyny,
Mi lekarka polecala Infolic i czytlam o nim i miał faltyxznie dość dobre opinie.
Nie wiem czy to jego zasługa ale mi się udało - najprawdopodobniej w lipcu zostanę mama :)
Bralam wiesiołek i u mnie się niestety nie sprawdził
Mam bodajże 90% opakowania Infolic (musiałabym dokładnie sprawdzić ile mam saszetek ) więc jeśli któraś chciałaby go ode mnie odkupić w dobrej cenie to polecam :)

Hej dziewczyny, a jaki macie śluz na owu? Ja miałam @ 11.04 i wg kalkulatora owu wypadła wczoraj lub jutro- cykle 26-28 dni. Tylko sluzu zbytnio nie ma. Do dziś był bialy wodnisty i teraz jakby ustal. Nie wiem co myśleć. W zeszłym miesiącu miałam bóle na owu i wiedziałam kiedy przypadło, a teraz nic :-/

reklama
Hej dziewczyny, a jaki macie śluz na owu? Ja miałam @ 11.04 i wg kalkulatora owu wypadła wczoraj lub jutro- cykle 26-28 dni. Tylko sluzu zbytnio nie ma. Do dziś był bialy wodnisty i teraz jakby ustal. Nie wiem co myśleć. W zeszłym miesiącu miałam bóle na owu i wiedziałam kiedy przypadło, a teraz nic :-/
U mnie w tym cyklu w którym się udalo to nie mogłam zaobserwować żadnych oznak owulacji a jednak musiała wystąpic :)

Do góry