reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Też o tym myślałam, ale lekarz nie chce się zgodzić bo kiedyś miałam cesarke i mówi że ryzyko. Najpierw immunolog o zobaczymy czy coś zmienimy do transferu. 39 lat, amh ponad 3. Jeszcze powalczymy.
A Ty dwa z beta 0?
Ile masz lat?
Badalas zarodki?
Pozdrowienia😊
U mnie też lekarze mówili, że po cc podają jeden zarodek (tak pozwalają wybrać czy chcesz jeden czy dwa).

A u Ciebie już lepiej? Lepiej się czujesz?☺️
Dzięki, że pytasz. Czuję się tak samo źle cały czas, w ogóle nie widzę poprawy drugiego trymestru. W zeszłą sobotę miałam echo serca płodu, kardiolog mówi, że jak na ten moment budowa i przepływy są ok, chociaż tętno nadal wysokie... Powtórka badania 19.12. A w najbliższy czwartek wizyta u mojej prowadzącej.

reklama
Dzięki, że pytasz. Czuję się tak samo źle cały czas, w ogóle nie widzę poprawy drugiego trymestru. W zeszłą sobotę miałam echo serca płodu, kardiolog mówi, że jak na ten moment budowa i przepływy są ok, chociaż tętno nadal wysokie... Powtórka badania 19.12. A w najbliższy czwartek wizyta u mojej prowadzącej.
Kurczę, ja też się czuję źle, miałam mdłości, od środy biorę xonvea i trochę lepiej ale dziś też mi niedobrze plus boli mnie głowa. Siły nie mam na nic, wstaje, 2 godziny i najchętniej bym wróciła do łóżka. Myślałam że w 2 trymestrze to minie, bo mi wypadnie 2 trymestr jakoś w święta🥸zaraz koniec listopada a od początku jedyne co robię to wychodzę z psami na spacer 😟

Do góry