reklama
u mnie podobnie wypadnie punkcja, tylko ja mam dużo mniej pęcherzykówDzisiaj byłam na USG - 3 dzień stymulacji. Około 12 jajeczek około 10mm wielkości. Kolejne podglądanie w czwartek i punkcja - piątek/sobota.
Ja już się nauczyłam ,że nie liczy się ilość ale jakość... Bądźmy dobrej myśli! Transfer również planujesz na ten cykl ?u mnie podobnie wypadnie punkcja, tylko ja mam dużo mniej pęcherzyków
Lea2022
Moderator
U mnie też lekarze mówili, że po cc podają jeden zarodek (tak pozwalają wybrać czy chcesz jeden czy dwa).Też o tym myślałam, ale lekarz nie chce się zgodzić bo kiedyś miałam cesarke i mówi że ryzyko. Najpierw immunolog o zobaczymy czy coś zmienimy do transferu. 39 lat, amh ponad 3. Jeszcze powalczymy.
A Ty dwa z beta 0?
Ile masz lat?
Badalas zarodki?
Pozdrowienia
Jakie masz leki ?1 stymulacja ?Cześć dziewczyny. Dołączam do Was. Dzisiaj zaczęłam stymulację.
Devin
Fanka BB :)
A u Ciebie już lepiej? Lepiej się czujesz?Powodzenia dziewczyny w nadchodzącym tygodniu!
Devin
Kochana i jak sytuacja?
Wiadomo, że zrobię jutro test ostatniej szansy.
Ale widzę testy tutaj na grupie jak wyglądają 5dpt. Szanse marne.
Lea2022
Moderator
Dzięki, że pytasz. Czuję się tak samo źle cały czas, w ogóle nie widzę poprawy drugiego trymestru. W zeszłą sobotę miałam echo serca płodu, kardiolog mówi, że jak na ten moment budowa i przepływy są ok, chociaż tętno nadal wysokie... Powtórka badania 19.12. A w najbliższy czwartek wizyta u mojej prowadzącej.A u Ciebie już lepiej? Lepiej się czujesz?
reklama
Devin
Kurczę, ja też się czuję źle, miałam mdłości, od środy biorę xonvea i trochę lepiej ale dziś też mi niedobrze plus boli mnie głowa. Siły nie mam na nic, wstaje, 2 godziny i najchętniej bym wróciła do łóżka. Myślałam że w 2 trymestrze to minie, bo mi wypadnie 2 trymestr jakoś w świętazaraz koniec listopada a od początku jedyne co robię to wychodzę z psami na spacerDzięki, że pytasz. Czuję się tak samo źle cały czas, w ogóle nie widzę poprawy drugiego trymestru. W zeszłą sobotę miałam echo serca płodu, kardiolog mówi, że jak na ten moment budowa i przepływy są ok, chociaż tętno nadal wysokie... Powtórka badania 19.12. A w najbliższy czwartek wizyta u mojej prowadzącej.