fiddlee
Fanka BB :)
Te są w każdej internetowej aptece właśnie, a zamawialam symfolic więc przy okazji. Ale widziałam w rossmanie z.domowego laboratoriumJa też te plus jakies nieokreślone
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Te są w każdej internetowej aptece właśnie, a zamawialam symfolic więc przy okazji. Ale widziałam w rossmanie z.domowego laboratoriumJa też te plus jakies nieokreślone
Ja miałam te wyżej robiłam 6 cykli i tylko w jednym cyklu mi pokazały test pozytywny.Ja też te plus jakies nieokreślone
To dorzuce jeszcze progesteron 21 dzień cyklu i mój wynik to 9. I tez wiem jakie są normy ale wiem też dziewczynki że Wy wiecie dużo więcej niż jakiekolwiek normy, wiec proszę o interpretację czy jest okej Progesteron 9, prolaktyna 14Ja miałam te wyżej robiłam 6 cykli i tylko w jednym cyklu mi pokazały test pozytywny.
Cześć dziewczyny można do was dołączyć? Staramy się o drugie dziecko. Pierwsza córcia ma 6 lat więc już najwyższy czas na drugie dziecko bo bardzo tego chcemy. Sprawa jest utrudniona bo mąż pracuje za granicą Ale jakieś szanse w tym cyklu są bo akurat jest kiedy mam dni płodne.posilkuje się testami owulacyjnymi i z dnia na dzień kreseczka coraz ciemniejsza więc owulacja się zbliża. Tak bardzo bym chciała żeby się udało
Może niech się wypowiedza dziewczyny bardziej doswiadczoneTo dorzuce jeszcze progesteron 21 dzień cyklu i mój wynik to 9. I tez wiem jakie są normy ale wiem też dziewczynki że Wy wiecie dużo więcej niż jakiekolwiek normy, wiec proszę o interpretację czy jest okej Progesteron 9, prolaktyna 14
No moja druga polowa jest drastycznie mlodsza ode mnie.. ale na szczescie jest fantastycznym dowodem ze wiek to tylko liczba.. no i drugie na szczescie.. ze ja wygladam na mniej lat.. a on na wiecej niz faktycznie mamy [emoji23]
dlatego chcę zobaczyć na ekranie też, bo jakoś nie wierzę do końcaJa miałam te wyżej robiłam 6 cykli i tylko w jednym cyklu mi pokazały test pozytywny.
Test owulacyjny jedynie co to pokaże skok LH ale tak naprawdę na podstawie testu owulacji nie mamy pewności że owulacja się odbyła chyba że masz jakieś objawy które są typowo dla owulacji. Ja np nie mam żadnych objawów owulacyjnych i to że zrobię test i zobaczę skok LH to jeszcze o niczym nie świadczy. Nie skreślam całkiem testów owulacyjnych ale powinny być potwierdzone przez monitoring u ginekologa. Wtedy jest pewność że owulacja jest i można działać pełna para.dlatego chcę zobaczyć na ekranie też, bo jakoś nie wierzę do końca
tak zgadzam się jest lekki cień, właśnie zrobiłam. Oby codzinnie był ciemniejszy, a najlepiej 29 kwietnia potwierdzona owu przez gina, marzenieTest owulacyjny jedynie co to pokaże skok LH ale tak naprawdę na podstawie testu owulacji nie mamy pewności że owulacja się odbyła chyba że masz jakieś objawy które są typowo dla owulacji. Ja np nie mam żadnych objawów owulacyjnych i to że zrobię test i zobaczę skok LH to jeszcze o niczym nie świadczy. Nie skreślam całkiem testów owulacyjnych ale powinny być potwierdzone przez monitoring u ginekologa. Wtedy jest pewność że owulacja jest i można działać pełna para.