reklama
Balbinka30
Fanka BB :)
Mnie zaczynają boleć tuż po owulacji 18-20 dnia cyklu i tak bolą aż do @.... Ale z tego co czytam to niekoniecznie dobry objaw, bo może świadczyć o niedoborze progesteronu, co u mnie chyba się zgadza. Ciesz się więc, że omija Cię taka dolegliwośćTak czytam i czytam.. co Wy macie z tym bolem piesi? Tzn na kiedy go przypisujecie? Ja takiego objawu nie mam ani na owu.. ani na @.. jeden jedyny raz w zyciu bolaly mnie na samym poczatku 1 ciazy.. w drugiej nic..
Ja jeszcze pod koldrą ale tez musze juz wstawac.. pogadalam troche z moim Jasiem.. chyba zjedzie dzis do kraju bo jakas afera z kwaterą jest.. wsciekly jak cholera.. zobaczymy co tam dalej dzien przyniesie..
Poki co ide budzic pierworodnego bo jedzie dzis na 3 dni na zieloną szkole.. i sama na 8 do pracy.. byle do 16.. [emoji58]
MisiaJasia
Aaa no to mnie wyjasnilas teraz bo ja tu kurde bolu piersi nie mam.. sluzu jak bialko jaja swiadczacego o owulacji nie mam.. i tak mnie watpliwosci dopadaja..Mnie zaczynają boleć tuż po owulacji 18-20 dnia cyklu i tak bolą aż do @.... Ale z tego co czytam to niekoniecznie dobry objaw, bo może świadczyć o niedoborze progesteronu, co u mnie chyba się zgadza. Ciesz się więc, że omija Cię taka dolegliwość
młoda1994
Kochana witaj w klubie. Ja też nie odczuwam bólu piersi przed @ ani w trakcie ani przed owulacja czy też w jej trakcie. Mi kompletnie nic nie dolega. Tu dziewczyny nie które tak cierpią A mi nie ma nic.Tak czytam i czytam.. co Wy macie z tym bolem piesi? Tzn na kiedy go przypisujecie? Ja takiego objawu nie mam ani na owu.. ani na @.. jeden jedyny raz w zyciu bolaly mnie na samym poczatku 1 ciazy.. w drugiej nic..
Ja jeszcze pod koldrą ale tez musze juz wstawac.. pogadalam troche z moim Jasiem.. chyba zjedzie dzis do kraju bo jakas afera z kwaterą jest.. wsciekly jak cholera.. zobaczymy co tam dalej dzien przyniesie..
Poki co ide budzic pierworodnego bo jedzie dzis na 3 dni na zieloną szkole.. i sama na 8 do pracy.. byle do 16.. [emoji58]
Mnie zaczynają boleć jakoś też tak po owu przed @ jestem ciekawa czy się udało cholera do wtorku kupa czasuAaa no to mnie wyjasnilas teraz bo ja tu kurde bolu piersi nie mam.. sluzu jak bialko jaja swiadczacego o owulacji nie mam.. i tak mnie watpliwosci dopadaja..
Isasza4444
A dziękuję :-) i jeszcze raz witam. Mam prawie 31 lat, na stanie synus prawie 3,5 roku- jednak długo starany przy pomocy leków. Teraz odtraumowalam się trochę po czasie starań ( ehh ciężko było i fizycznie i emocjonalnie) i powoli zaczęła kielkowac myśl o kolejnej ciąży. Chwilowo jestem jeszcze na tabletkach ( ost opak) i w maju na wizytę do giną, żeby zdradzić mu nasze plany i ustalić plan działania :-)
Jestem w szoku jaka macie wiedzę, ja przez problemy hormonalne (pcos, torbiele, zespół nie peknietego pęcherzyka itp) nie mam tak świadomych cyklow [emoji25] zawsze jestem na jakiejś chemii. Obecnie mam azalie także nawet @ nie miewam.
Boję się że walka będzie traumatyczna ale z 2 str od czasu porodu mam wrażenie jakby cos się we mnie poprzestawialo " na lepsze". [emoji16]
Alem się rozpisala wybaczcie [emoji26]
Jestem w szoku jaka macie wiedzę, ja przez problemy hormonalne (pcos, torbiele, zespół nie peknietego pęcherzyka itp) nie mam tak świadomych cyklow [emoji25] zawsze jestem na jakiejś chemii. Obecnie mam azalie także nawet @ nie miewam.
Boję się że walka będzie traumatyczna ale z 2 str od czasu porodu mam wrażenie jakby cos się we mnie poprzestawialo " na lepsze". [emoji16]
Alem się rozpisala wybaczcie [emoji26]
mohaaa
Ja czekam do środy, także podobnie kiedy miałaś miesiączkę i jak długie masz cykle?Mnie zaczynają boleć jakoś też tak po owu przed @ jestem ciekawa czy się udało cholera do wtorku kupa czasu
Ja miałam 4 kwietnia mam co 26 co 27 dni owu mam 12-13 dniaJa czekam do środy, także podobnie kiedy miałaś miesiączkę i jak długie masz cykle?
Powinnam dostać planowo 30 ale mam nadzieję że nie przylezie
adzik
Oby się udało nie mogę się doczekać dobrych wiadomości! [emoji847][emoji847][emoji847]
Ja miałam 4 kwietnia mam co 26 co 27 dni owu mam 12-13 dnia
Powinnam dostać planowo 30 ale mam nadzieję że nie przylezie
reklama
Maminek31
Mnie też piersi nigdy nie bolały, ani nie bolą. Jedyny ból piersi jaki miałam to jak karmiłam pierworodną i mi się dużo mleka zbierało.Tak czytam i czytam.. co Wy macie z tym bolem piesi? Tzn na kiedy go przypisujecie? Ja takiego objawu nie mam ani na owu.. ani na @.. jeden jedyny raz w zyciu bolaly mnie na samym poczatku 1 ciazy.. w drugiej nic..
Żadnych objawów u siebie nie widzę i staram się sobie nie wmawiać, żeby się zbytnio nie rozczarować. Jeszcze 12 dni do testowania... Jak ten czas się dłuży!