reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Ja jutro chyba zatestuje. Nie czuję się ciążowo, ale okresu dalej nie widać. W piątek jedziemy na małą wycieczkę w góry i wypadałoby wiedzieć, czy mogę wypić tą lampkę wina wieczorem jak dzieć pójdzie spać [emoji3]

reklama
Witam :) :) :)
Jestem na dupostanie @ miała przyjsc 31 marca lecz nadal jej nie ma. wczoraj po wizycie u lekarza wywołujemy @. w czasie @ idziemy jeszcze raz na hormony bo cos jest nieteges.
Odebrałam tez wyniki meża i odrazu konsultacja u niego wszystko ok.
U mnie troszke bedzie problemu. po pierwsze cykle bezowulacyjne, kolejne to bardzo nieregularne ostatnimi czasy. Kolejne stwierdzenie lekarza jajniki drobnopecherzykowate :(
Oj az sie boje co to bedzie :(
Powodzenia!

IMG_2172.JPG

Test z 26 dnia cyklu , czy któraś z was widzi coś ? [emoji23] tak bardzo chyba chce być w ciąży ze widzę cień cienia ‍♀️

Cześć dziewczyny. Dzisiaj mam wizytę u gina [emoji848] zobaczymy co się tam u mnie dzieje. Drugi dzień na dupaston i od 2 dni testy owu pozytywne więc działania były [emoji4] dzisiaj mam 17dc oj to czekanie

reklama
Do góry